willem bytes

Leden
 • Content count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About willem bytes

 • Rank
  50+ poster
 1. Maakt verder ook niks uit, M.v.g. Willem
 2. Ja dat zelfde had ik een 3 minuten eerder hierboven neer gezet
 3. Onderstaande mail kreeg ik gisteren in mijn mail, denk dat dit het was, Noodzakelijke software update U hebt wellicht sinds 31 maart, problemen ondervonden met de GPS ontvangst van uw TomTom navigatiesysteem. Deze problemen worden veroorzaakt door een ‘leap year’ (schrikkeljaar) bug in de software van de GPS ontvanger, welke door een derde partij geleverd wordt. Een software update waarmee deze problemen worden verholpen is nu beschikbaar via MyTomTom. De installatie van deze update kunt u zeer eenvoudig zelf uitvoeren. Instructies hiervoor kunt u vinden op www.tomtom.com/388. Wij streven ernaar dit probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen. Onze welgemeende excuses voor het ongemak dat dit probleem veroorzaakt heeft. Met vriendelijke groet, Het TomTom team Noodzakelijke software update voor uw TomTom Terug naar zoekresultaten Er is een belangrijke software update beschikbaar voor uw TomTom. Door deze update te installeren zorgt u er voor dat uw navigatiesysteem naar behoren blijft werken. De software update is bedoeld voor de volgende TomTom navigatiesystemen: Start 20/25, Via 110/120/125, Via LIVE 120/125, GO LIVE 820/825, GO LIVE 1000/1005/1005 World, Blue & Me TomTom 2, TomTom Connect. Installeer My TomTom. Indien je MyTomTom nog niet eerder op je computer hebt geïnstalleerd, volg dan eerst de instructies op tomtom.com/getstarted. Sluit je navigatiesysteem aan op je computer en zet beide apparaten aan. MyTomTom opent en installeert automatisch de updates. De installatie zal tenminste 5 minuten duren, afhankelijk van de snelheid van uw internetverbinding. Neem je TomTom toestel mee naar buiten Het is meestal niet mogelijk om je GPS-positie binnenshuis te bepalen. Wij adviseren je om na installatie van deze update het toestel mee naar buiten te nemen naar een open plek. Het kan na de installatie van deze update de eerste keer zeker 5 minuten duren voordat je positie bepaald is.
 4. Word het ook zo zat, start de computer op en ja hoor,van de week nieuwe navcor er op gezet en weer die vervelende updates van die flitspalen, als er iemand intresse heeft of wil ruilen met een navigon 70 premium live moet hij maar contact opnemen per PB.
 5. Dat was het, contact met de satellieten en die regel kwam er bij om het te veranderen, bedankt voor de informatie. M.v.g. Willem
 6. Ga het morgen even testen, je hoort van me.
 7. Ja dat werkt prima tot eind december 2012,maar ik vind het weer zo vreemd dat er een persoon het terug kon zetten van Tomtom zoeken naar Google, nu heb ik toevallig nog steeds een goed werkende Google zoeken, misschien krijg ik het weer te zien als ik een harde reset geef, maar weet niet of ik dan mijn favorieten kwijt ben.
 8. Citaat (in het volgende scherm nog een keer op volgende en in dat scherm kunt aanselecteren wat u wilt gebruiken als "Local Search-provider". ) Kijk en in dit scherm staat nu bij mij 3 dingen. namelijk Schakel automatisch zoomen in 2D - weergave in Schakel automatisch zoomen in 3D - weergave in Pas klok automatisch aan voor tijdzone aan en daarna rechts onder Oke en dan kom je weer in het hoofdmenu terecht en geen regel "Local Search-provider".
 9. Denk dat ik mazzel heb,kan hem daar niet veranderen,om daar een keuze te maken staat er niet meer bij,maar goed hij staat toevallig nog op Google.
 10. Waar zat dat ook alweer in het menu? b.v.d. Willem
 11. Bedankt voor de reactie,wilde even weten of het apparaat niet defect was, dat zal je altijd zien ben je hele dag aan het rijden als koerier en moest ik 2 adressen opzoeken van bedrijven en dan gebeurt dit weer.
 12. Zoals het onderwerp al aangeeft,mijn 1005 kan de hele middag al niet zoeken op local search, dan loopt hij vast met de mededeling probeer het later nog eens, maar druk je dan op doorgaan krijg ik een paar rare tekens en dan moet ik een harde reset geven. Dit doet hij als ik hem op Google of Tomtom zoeken zet, het vreemde de HD Traffic werkt wel goed en het weerbericht geeft hij ook netjes door. Heeft iemand dit ook en werkt tot nu nog steeds niet goed. M.v.g. Willem
 13. Het blijven prutser.
 14. Heb er persoonlijk geen last van, rijd zelf altijd met de kaart in 2 D. Heb je soms een heleboel pois aanstaan, dat hij heel erg moet rekenen op de kaart? Zelf heb ik alleen een merk pomp op staan voor 1 bepaald merk i.v.m. tankpas.
 15. Dit geeft hij aan als wijzigingen, Versie 10.501 (10.614) - (GO 1000-serie, GO 800-serie, Via-serie, Start 20-serie) x 65.8 MB, versie 10.614 - Op LIVE-navigatiesystemen wordt informatie over vaste en mobiele flitsers draadloos bijgewerkt. - Je kunt nu routes plannen met maximaal vier extra stops voordat je op de plaats van bestemming komt. - Je kunt nu MyTomTom gebruiken om NP-sets van derden, stemmen die door de community zijn gemaakt, waarschuwingsgeluiden, opstart- en afsluitafbeeldingen, autosymbolen en kleurenschema's te installeren. - De volgende nieuwe talen zijn toegevoegd: - Bulgaarse menu's en Bulgaarse straatnamen op de kaart - Indonesische standaardstem, Indonesische menu's en Indonesische straatnamen op de kaart - Thaise menu's en Thaise straatkaarten op de kaart - Traditioneel Chinese menu's en Traditioneel Chinese straatnamen op de kaart - Op LIVE-navigatiesystemen wordt Local Search standaard aangestuurd door TomTom Places voor de volgende landen: Belgi