Satgeert

Leden
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Satgeert

 • Rank
  25+ poster
 1. Mijn heren wie heeft er op de 6000 Go buldings er op staan ik heb dat geinstaleert maar ik zie niets er van wat doe ik fout of moet ik wat instellen Wie weet er iets van . MVG:Satgeert (Gerard)
 2. Ik Heb de versie voor windows nu 3.3.0.1342
 3. Het werkt niet Peter op de 6000 Ik heb de icoon op de roete staan MVG:Gerard
 4. holyhead Bedankt voor het bericht MVG:Satgeert
 5. Hoi allemaal En Wie weet dat je kunt zien de data van de update van de kaarten van de flitscontrole kun je wel zien En van de kaarten niet Wie weet dat wel kunt zien ???? MVG:Satgeert
 6. Ik heb wel de org van windows XP kan het daar mee ?? MVG:Satgeert (Gerard)
 7. Hoi allemaal Ik heb nu lunix op de leptop zitten Kan ik daar ook de tom -tom mee update Is daar een progje er voor . Tom-Tom home werkt er niet op ,of ik doe is fout? wie weet er meer over ? gaarne een bericht MVG:Satgeert (Gerard)
 8. Ik heb het zelfde gehad Ende tomtom opgestuurd En ze hebben een nieuwe chip er in gezet nu werkt alles weer goed MVG:Satgeert
 9. Het werkt nu THX voor het meedenken Alles was er af MVG:Satgeert (Gerard) :unknw:
 10. Dit is het niet wat ik zoek het staat in de tom-tom Moet je aan vinken en deze kan ik niet weer vinden heb je keuze uit 3 optie's geef ook melding hoe ver de andere benzine station staat ik km MVG:Satgeert (Gerard)
 11. Hoi Allemaal Wie weet waar staat de melding Bezinestation over ...km In mijn tom tom 940 live na dat ik het de tom tom voor reperatie heb op gestuurd waar ze een new chip hebben er in gezet Kan ik de gesproken melding niet meer weer vinden Van Bezinestation over ..... km de volgende . Deze moet je aanvinkendan heb je keuze uit 3 optie Wie kan mijn helpen???? MVG:Satgeert ( Gerard)
 12. Hoi Sfinxie Na alles geprobeerd zelfs de kaart er op nieuw op Is de tom tom opgestuurd voor reparatie ze zetten een nieuwe chip er in Dan moet alles weer werken volgens de heldesk volgende week krijg ik het weer terug volgen schema van tomtom als er iets nieuws is er over hoor je van mij MVG: Satgeert (Gerard)
 13. Hoi Sfinxie Dat zal ik doen Is vandaag zeker dicht de helpdeck Thx voor de info MVG:Satgeert (Gerard)
 14. Hoi allemaal Wie heeft er meer las van dat de live services Niet werkt .!!!!!! Kan geen verbinding maken met de sever en ik krijg een melding . Er is een probleem met je sim kaart Neem contact op met de klantenservice van tom tom Dat heb ik gedaan en ik kreeg een email wat ik moet doen En ook dat werkt niet. als ik kijk bij tom tom live severs staat er bij dat ik dat programma moet downloaden En ik er een abo van heb Ik heb een tom tom 940 Na dat ik de nieuwe kaart heb er op gezet Heb ik dit probleem wie weet hier meer over????? MVG:Satgeert (Gerard)
 15. Hoe krijg ik de lees inbox berichten Verwijderd uit de tom tom Ik heb Tom-Tom 949 live ik heb een abo op Live Service MVG:Satgeert Heb het al gevonden