bergguy

VIP leden
 • Content count

  1,059
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bergguy

 • Rank
  1.000+ MegaPoster
 • Birthday 04/20/1943

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Wommelgem
 • Mijn TomTom
  TomTom Go 6000 Europa
  Nav 4 - Navcore 14500


  kaart Europa v985.8149
  10/2016
  MyDrive 4.1.32964
 1. Tja, ziet er goed uit , mag ook wel na +/- 1 maand
 2. Als de moderator het niet wist ???????????????????????????????
 3. Was even verbaast over de nieuwe lay-out, is wel mooier, heb misschien de aankondiging hierover gemist ? Bergguy
 4. Eerst toch maar uw divice aansluiten en dan in het opstartscherm van " My Drive " De slimste Routeplanner " aanklikken en dan pas " Mijn Routes " dat aan de linkerkant van het scherm verschijnt, pas dan kan je verder Petervdlee met de uitleg van de moderator.
 5. Al iemand de nieuwe Europa kaart versie v 975.7679 gedownload voor b.v. Go 6000 ?
 6. Theo4 heeft denk ik 3 fouten gemakt, hij heeft een spatie dan streepje gezet en weer een spatie tussen de N en E coördinaten mag enkel een 1 spatie staan.
 7. Route opnemen en terug afspelen kan wel nuttig zijn ,maar dan zou route omkeren ook wel meerwaarde geven. Maar ja bij ons zeggen ze: "Een kinderhand is gauw gevuld" .
 8. Waarom de geheugenkaart formateren waarop je kaart staat ?, ben je ze dan definitief kwijt of niet ?, mijn West Europakaart staat op m'n geheugenkaartje, waar is dat nou weer goed voor ?.
 9. Ik had hetzelfde prob. heb het opgelost door mijn 6000 via de MyDriveConect op m'n Tweede PC aan te sluiten en de update van daarop uit te voeren, hierna verdween ook het rode ! in het TT icoontje.
 10. Ik vindt ook dat het snel opstarten van mijn Go serie enz. 6000 er zeker niet op verbeterd is, voor mij is dat op zichzelf niet zo erg omdat ik mijn GPS enkel als hobby gebruik en niet voor beroepsdoeleinden, voor dit laatste is het zeker een negatieve ervaring, een hulpmiddeltje is de Go niet uitschakelen maar in standby zetten. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over mijn Go 6000.
 11. Op een 6100 kan je gewoon niets toevoegen, alles hangt af wat TT in de toekomst nog toelaat.
 12. Kaartversie Europe v960 staat op m'n 6000
 13. Mooi, als er iemand deze batt. wissel succesvol kan uitvoeren, zet dit dan aub op dit forum zodat anderen er ook iets aan hebben.
 14. Ik heb geen merkbare problemen gehad met het downloaden van Map Share, traag inloggen bij TT is heel soms een probleem. Dat Map Share er opeens terug was verbaasde mij wel.
 15. Ik vindt het spijtig dat wanneer iemand een vraag stelt over een probleem en er een nuttig of onnuttig op gereageerd wordt, de vraagsteller het de moeite niet vindt om te reageren om te melden of de antwoorden al dan niet goed waren. mogelijk konden de opgegeven tips nuttig zijn voor derden.