j-lo

VIP leden
 • Content count

  1,009
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by j-lo

 1. Heb ik net mijn nieuwe renault besteld, wordt het systeem weer vernieuwd, dat was de vorige keer ook al. Dat wordt weer 4 jaar wachten.
 2. Anders gewoon even opnieuw downloaden, heb dit probleem nog nooit meegemaakt of van gehoord.
 3. Ook de SCDB flitspalen zijn nog prima toe te voegen in "voeg contennt van community toe" dus hier zijn echt geen beperkingen.
 4. Ach, als je het er voor over hebt hoef je niet steeds je kabeltje in en uit te pluggen, en de zuignap los en vast te maken. Ik zie er wel voordelen in.
 5. Wat mij opvalt id dat er steeds vaker melding wordt gemaakt van mobiele flitsers, in vergelijk met pakweg 1 jaar geleden. Dat zal te maken hebben met de grotere spreiding van LIVE apparaten. Dit kan dus alleen nog maar verbeteren.
 6. En dan weet jij een snellere en rustiger route; helemaal tof lijkt me. Ik ga er altijd maar van uit dat ik het beter weet dan mijn TT, alleen op plaatsen waar ik het niet weet vertrouw ik blindelings op mijn TT
 7. Ja, het werkt weer naar behoren.
 8. Even contact opnemen met TT; je hebt mogelijk een verkeerde versie aangeboden gekregen... Dat kunnen ze voor je rechtzetten.
 9. Heb je hem misschien in 2d staan? Het werkt alleen in 3D
 10. Mooi zo
 11. Heb je niet in menu "veilgheidsvoorkeuren" een vinkje staan bij "zet kaartweergave uit" en dan "boven een bepaalde snelheid" aangevinkt?
 12. Controleer even met TTHome of je de meest recente software erop hebt. Kan voor de functie van de TTS voice wel uitmaken. Evt ook voor andere haperingen. Ook je brandstof prijzen updaten gaat envoudig via TTHome.
 13. Kijk hier (http://www.twitterinfo.nl/twitter-handleidingen) eens.
 14. Zo je probleem te horen wordt dat terugsturen, gaat meestal wel redelijk snel. Lukt niet meer voor het weekend. Als die RDS/TMC ontvanger erbij hoort dan moet je daar even melding van maken en moet je hem alsnog krijgen.
 15. Ze staan wel in dat bestand, maar als je ze verwijderd komen ze weer terug in dat bestand. Ze moeten toch ook nog ergens anders staan.
 16. Je kunt een willekeurige naam uit het lijstje (ook die je nog niet ziet) roepen, Goede kans dat die herkend wordt.
 17. Een goede kans dat dat niet werkt. De 2e optie is dan om met programma poi-edit het bestand "mapsettings.dat" te openen. Alle favorieten die je daarin tegenkomt laten staan; andere adressen verwijderen. opslaan als favorieten.ov2 en dan alle adressen die nu een categorie "nuttige plaatsen" is geworden weer
 18. Zodra je je telefoon hebt geactiveerd komt die op de eerste pagina. Als je geen telefoon hebt geactiveerd staat de telefoonicoon op pagina 3.
 19. Worden in bestandje settings.dat opgeslagen.
 20. Leuk idee Lotte, Maar.... met een tomtom en elk ander navigatiesysteem heb je GPS ontvangst nodig, en dat zal binnen (in een winkel) niet mogelijk zijn. Ik denk dat je aan een iets ander systeem moet gaan denken, misschien iets met een vaste plattegrond
 21. Het up-to-date houden van deze vaste flitslokaties echter wel.
 22. Ze komen alleen op als je er langs rijdt, anders zie je ze niet. En ja, in heel europa, behalve zwitserland. Ja, er zijn verschillende plaatjes, met bomen, zonder bomen, met gebouwen, met dorpjes in de achtergrond... Niet alle telefoons communiceren even goed met de TT, dus het kan dat SMS voorlezen niet lukt.
 23. Dat kan; EERST een volledige back-up maken bij vooorkeur via windows (ook verborgen bestanden meekopie