germ

VIP leden
 • Content count

  4,345
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by germ

 1. en morgen, gezond weer op. :unknw:
 2. Heeft iemand anders (net als ik :lol: ) , ook nog aardigheid en plezier in, van en met, zijne of hare.....PND??. Zo ja, meld dit dan HIER, anders voel ik mij zo eenzaam en alleen, met alle ellende en ontevredenheid om mij heen. :nea: :lol:
 3. Mensen effe wachten met kopen hoor! Geef wel een seintje, wanneer jullie er in kunnen duiken. >>KLIK<< (12,78)
 4. >>Winterbanden<< en >>Flitsers<< (doe er je voordeel, of je nadeel mee) . Wat winterbanden betreft, heb ik misschien nog een aardige tip voor de mensen die een nieuwe auto aanschaffen. In mijn geval, wilde ik de stalen velgen vervangen voor lichtmetalen velgen (en wie zou dat niet willen) . Maar kwam op een ander idee. De standaard (Continental) zomer-banden laten vervangen voor Michelin winterbanden (ook op het reserve-wiel). Kostte niets extra's, zodoende ermee weggereden en op mijn gemak een prachtig setje zomer-banden en lichtmetalen velgen (4 stuks), samengesteld bij bijvoorbeeld >>deze<< jongens. Waarna je, zowel een nieuwe set stalen velgen met wielkappen en winter-banden, alsmede een set nieuwe (bredere?) zomer-banden/lichtmetalen velgen hebt, voor een hele leuke prijs. (niet vergeten, om eventueel de wielsloten en de afdekkapjes (van je eigen merkmodel) erbij te bestellen)
 5. http://www.mobilecowboys.nl/mobnav/12054 Wat het Navigation Pack betreft, naar mijn mening veeels te duur en onnodig. Oplossing: Een doosje (plak)klitterband van 1 meter (mannetje en vrouwtje) bij de bouwmarkt van rond de 5 Euro. Enne... DIT erbij, maakt het ongeveer compleet.
 6. Dat weet ik als geen ander (denk ik) en waardeer dan ook ten zeerste, jouw bovenstaande reactie. :unknw: :dirol:
 7. Laat die opvolger van mijne 730 maar komen. :unknw:
 8. Als je A zegt, moet je ook B zeggen (geintje). :unknw:
 9. Hoe kom jij daar nu bij?. :unknw:
 10. Mooie samenvatting, al bij al is die windkracht 10 toch uitgekomen.
 11. Ja, over een week of 3 (bijvoorbeeld) .
 12. Kan meevallen, o.a. Navigon 8410/8450 hebben ook een glazen scherm. Mis nog info over het intern en extern geheugen (b.v.d.) . :unknw:
 13. Hey manvanstaal, leuk jou weer eens tegen te komen. P.S. ga toch maar met meivakantie (hou wel een grammetje of 20 "goud" achter de hand) .
 14. Begint al aardig te waaien, denk dat ik de Meivakantie maar effe oversla. (m.a.w. ziet er goed uit)
 15. Zeg jij het me maar.
 16. Ik zie geen ene topper uit die serie (wel daarvoor, maarre.... we benne i.a.v. de windkracht 10 van a.s. week) .
 17. Tja... met sommige modellen kun je wat minder hobbyen als met anderen.
 18. Een TomTom moet voor mij voldoen aan de volgende 3 dingen: 1. Een superontvangst hebben (waar en in welke auto dan ook) . 2. Aanwezigheid van een SD/Micro SD slotje. 3. Simlockvrij zijn. De mijnen voldoen daar aan.
 19. Ik niet (dat was me een miskleun van hier tot Tokio) .
 20. knip!
 21. O.a. door een betere interne gps ontvanger. Inderdaad. Das nogal wiedes (een 950 LIVE legt het ook af t.o.v. een 940 LIVE) .