Ajee

Leden
 • Content count

  172
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ajee

 • Rank
  100+ poster

Informatie

 • Geslacht
  n.b.
 • Mijn TomTom
  Go 750 Live / GO 5200

Recent Profile Visitors

3,237 profile views
 1. Ik denk dat je hier aan de verkeerde kant begint. Begin eerst eens met de handleiding van je vrouw te bestuderen en die dan toe te passen...
 2. Heb je wel op het linkje hierboven geklikt? Oordeel zelf:
 3. Heb je de website van TomTom al geprobeerd om je informatie te vinden? https://www.tomtom.com/nl_nl/drive/car/#productLineup
 4. Wij hebben glasvezel met 50 Mbit/s.
 5. Dat ligt vooral aan je internet(wifi-)snelheid. Bij mijn Go 5200 duurt een kaartupdate (totaal 9,5 GB) ongeveer 30 minuten. Flitser- en mapshare-updates duren ongeveer 1 minuut.
 6. Klopt, ja. Maar kun je deze optie dan niet gebruiken?
 7. Ik begrijp niet goed wat je wilt met die link van Adobe Acrobat. Dat programma is inderdaad bedoeld om pdf's te lezen/maken, maar heeft niets met .gpx bestanden te maken. Twee regels er boven staat gewoon "Link opslaan als...", als je die nu eens gebruikt?
 8. Acrobat Reader moet "rondje-eifel (2).gpx" ook helemaal niet openen... Wat voor handeling doe je precies op het moment dat je deze melding krijgt?
 9. Probeer dan eens om met je rechtermuisknop op het bestand te klikken en te kiezen voor "opslaan als..."
 10. Even voor de duidelijkheid: wanneer treedt dit probleem precies op? Als je een .gpx-bestand downloadt van een website bijvoorbeeld?
 11. Ik kwam nog een interessant artikeltje hierover tegen: https://www.mrgps.nl/doet-mijn-gps-het-nog-na-7-april-2019/
 12. Heb je de helpdesk van TomTom al gebeld?
 13. Dat kun je hier zelf checken: https://www.tomtom.com/nl_nl/updates/ Voor mijn oude Go 750 Live was er in ieder geval wel een update, te installeren via TomTom Home.
 14. Hiermee kun je je apparaat gebruiken om handsfree te bellen of om berichten van je telefoon op te ontvangen. Dit staat er in de gebruiksaanwijzing: Waarom is het handig een smartphone te verbinden met mijn systeem? Verbind je smartphone met je TomTom GO om deze functies te gebruiken: TomTom Services Ontvang realtime verkeersinformatie, flitserupdates en MyDrive via de dataverbinding van je telefoon. Deze functie verbruikt circa 7 MB aan data per maand. Opmerking: alleen Smartphone Connected-systemen. Always Connected-systemen ontvangen services via GPRS. Handsfree-gesprekken Gesprekken ontvangen en plaatsen op je GO. Profiteer van alle functionaliteit van de spraak- herkenning van je telefoon: Siri of Google Now. Tik gewoon op de telefoonknop op het GO-scherm. Smartphoneberichten Ontvang sms'jes en berichten van andere smartphone-apps op je GO. Je kunt berichten laten voorlezen, zodat je je ogen op de weg kunt houden. Het eerste punt over TomTom Services is niet van toepassing op de Go 6200 (of Go 5200), omdat die zelf een ingebouwde dataverbinding hebben ("Always Connected"). Op deze apparaten krijg je de verkeersinformatie e.d. al automatisch binnen.
 15. TomTom zal zich wel baseren op de beelden van Google streetview: