Ajee

Leden
 • Content count

  181
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ajee

 • Rank
  100+ poster

Informatie

 • Geslacht
  n.b.
 • Mijn TomTom
  Go 750 Live / GO 5200

Recent Profile Visitors

3,299 profile views
 1. Precies, als je na een reset weer inlogt met je apparaat wordt alles vanzelf weer gesynchroniseerd via de wifi-verbinding.
 2. De huidige generatie TomToms kun je niet rechtstreeks benaderen, en je ziet ze dus op je computer ook niet als station. Favorieten en POI's beheer je via je account op https://mydrive.tomtom.com/ Daar wordt alles ook bewaard en als je bijv. ooit je apparaat een fabrieksreset moet geven kun je je POI's en favorieten weer downloaden vanaf je account.
 3. Gewoon bij TomTom zelf kijken: https://nl.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/26606 Ik heb ook nog een oude Go 750 Live en die werkt na de update van laatst nog steeds prima (wel zonder live verkeersinformatie en kaartupdates uiteraard).
 4. Morjos, heb je al contact opgenomen met de helpdesk van TomTom over dit probleem?
 5. Cortrans, ik vraag me af of je zelf al eens met de helpdesk van TomTom hebt gebeld, of dat dit meer een algemene uitspraak van jou is? Die heel enkele keer dat ik hun helpdesk heb nodig gehad, kreeg ik namelijk de indruk dat ze bij TomTom heel goed weten waar ze het over hebben (wat bij andere bedrijven inderdaad ook wel eens anders is). Ik herken dan ook helemaal niet wat spacegremlin zegt "dat je veelal best onprofessioneel behandeld word als je ze belt naar tomtom", integendeel.
 6. Nee, het is voor mij ook meer nieuwsgierigheid om te zien of die optie er is, ik ben verder helemaal tevreden met de standaard opties van dit apparaat en Xander voldoet ook prima.
 7. Klopt, alles gaat via de wifi, en bij mijn GO 5200 Wifi zie ik ook nergens een optie om stemmen toe te voegen of te verwijderen. Ik ben dus benieuwd of het jou wel lukt.
 8. Dat eerste stuk van die zin (dat jij noemt) is inderdaad standaard, maar de tijd die hij daarna noemt is zeker niet standaard (verandert namelijk elke minuut), die wordt dus uitgesproken door de computerstem.
 9. Stemmen toevoegen en verwijderen en zelf rommelen met bestanden op je TomTom kan bij de nieuwe generatie apparaten inderdaad niet meer. Zoals Mr. M al meldt is Eva een opgenomen stem, die niet alle instructies kan voorlezen. Wat voor dingen zegt Xander dan in jouw geval als je voor Eva hebt gekozen? Wegnamen bijvoorbeeld?
 10. Ik denk dat je hier aan de verkeerde kant begint. Begin eerst eens met de handleiding van je vrouw te bestuderen en die dan toe te passen...
 11. Heb je wel op het linkje hierboven geklikt? Oordeel zelf:
 12. Heb je de website van TomTom al geprobeerd om je informatie te vinden? https://www.tomtom.com/nl_nl/drive/car/#productLineup
 13. Wij hebben glasvezel met 50 Mbit/s.
 14. Dat ligt vooral aan je internet(wifi-)snelheid. Bij mijn Go 5200 duurt een kaartupdate (totaal 9,5 GB) ongeveer 30 minuten. Flitser- en mapshare-updates duren ongeveer 1 minuut.
 15. Klopt, ja. Maar kun je deze optie dan niet gebruiken?