Leo1

Leden
 • Content count

  130
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Leo1

 • Rank
  100+ poster
 1. Ik heb nog geen aanbod, het probleem ligt bij de technici.
 2. Apparaat is voor reparatie teruggeroepen, er is een volledige herinstallatie van de software gedaan echter zonder resultaat, probleem blijft zo blijkt nu onverkort bestaan. Ze kunnen het dus niet oplossen!
 3. Ga ik zeker doen!
 4. Als ik een route in de demo laat zien toont hij alle afbeeldingen van de afritten zoals het behoort, als ik dezelfde route 'live' rijdt toont de Go de eerste en vaak ook de tweede afritafbeelding goed maar daarna geen enkele meer. Ik heb nog even gedacht dat er ook verband bestond tussen veel traffic informatie en het niet functioneren van de voorafbeeldingen maar onlangs was het zeer rustig op de weg, dus geen trafficinformatie over files etc. maar de afritafbeeldingen werkte ook toen niet. Ik vind het toch kwalijk dat ik een product heb dat niet doet wat het zou moeten doen. Gek vind ik ook dat TomTom daar niets over communiceert.
 5. Nog steeds is er geen oplossing voor het probleem!
 6. Helemaal mee eens.
 7. Dat ziet er erg goed uit. Complimenten.
 8. Raar eigenlijk dat er dan niet meer op de fora over 'geklaagd' wordt.
 9. Na het opvolgen van de tips van PJ Helden heeft de 5200 de rijstrookaanduiding/afbeelding gedaan, zij het wisselend, dan wel dan niet. Momenteel werkt het helemaal niet meer. Ik denk toch dat het een bug is in de software.
 10. Gisteren in Belgiƫ een hele poos rondgereden zonder dat er contact was met Traffic. Komt toch regelmatig voor, terwijl de telefoonsimkaart altijd meteen verbinding heeft, is dat met de simkaart van de TomTom blijkbaar problematischer. Wel jammer vind ik.
 11. Bedankt voor de melding. Heb de nieuwe kaart inmiddels ook binnen.
 12. Ik kon het op de site van TomTom ook niet meer vinden, met geen mogelijkheid. Wordt van het ene naar het andere onderwerp gestuurd, maar niet naar een telefoonnummer.
 13. Ja Bram dat is dan echt balen. Zo zie je hoe snel je gewend bent aan deze info en hoe erg je die dan mist als je onderweg bent. Ik hoop maar dat de "storingen" zeer beperkt blijven.