Leo1

Leden
 • Content count

  118
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Leo1

 • Rank
  100+ poster
 1. Bedankt voor de melding. Heb de nieuwe kaart inmiddels ook binnen.
 2. Ik kon het op de site van TomTom ook niet meer vinden, met geen mogelijkheid. Wordt van het ene naar het andere onderwerp gestuurd, maar niet naar een telefoonnummer.
 3. Ja Bram dat is dan echt balen. Zo zie je hoe snel je gewend bent aan deze info en hoe erg je die dan mist als je onderweg bent. Ik hoop maar dat de "storingen" zeer beperkt blijven.
 4. Dank je wel voor het delen van die tip. Ik ga dit ook proberen, hoewel het eigenlijk, naar mijn mening, niet nodig moeten zijn.
 5. Ik hoop dat er als de nieuwe kaart uitkomt er ook een oplossing is voor genoemd probleem, dat nog altijd bestaat, zo is mijn ervaring.
 6. Duidelijk! Dank je wel.
 7. Ik weet niet zeker welke provider TomTom gebruikt in de navigatietoestellen, vandaar mijn vraag.
 8. Vandaag steeds uitval van Traffic, Nu, Maandag vanaf 17.30 uur, helemaal geen ontvangst. Zou dat kunnen liggen aan de storing in het 4g netwerk van Vodafone? Meer mensen hier last van?
 9. Leuk zo'n praktijkverslag. Zo te lezen een goede keuze die TomTom.
 10. Zojuist werd kaartversie 10.11 aangeboden. Mogelijk dat er wat onvolkomenheden zaten in versie 10.10
 11. Terwijl deze naar mijn idee toch veel voordelen/mogelijkheden hebben op navigeren met je mobiel. Ze mogen dat bij TomTom best meer benadrukken/belichten in hun reclame.
 12. 'Navigatiedienstverlener TomTom is op zoek naar een koper' Foto: ANP Gepubliceerd: 28 maart 2018 17:55 Laatste update: 28 maart 2018 18:26 Navigatiedienstverlener TomTom heeft naar verluidt Deutsche Bank ingeschakeld om te helpen met een mogelijke verkoop. Persbureau Reuters meldt op basis van ingewijden dat er zowel gekeken wordt naar een verkoop van het bedrijf als geheel als naar de verkoop van een minderheidsbelang. TomTom, met een marktwaarde van zo'n 1,7 miljard euro, zou onder meer aan het peilen zijn of er geïnteresseerde partijen zijn in Azië. De onderneming zou daarbij verschillende strategische opties overwegen. TomTom was niet direct bereikbaar voor een reactie. Blok De consumententak van TomTom, die verantwoordelijk is voor onder meer de navigatiekastjes waar het bedrijf groot mee werd, is tegenwoordig een blok aan het been. Veel minder mensen gebruiken zulke apparaten nog nu smartphones dit ook kunnen. TomTom maakt ook sporthorloges en actiecamera's, maar die producten alleen bieden geen soelaas. TomTom slaagt er wel beter in geld te verdienen met diensten aan bedrijven en verkoop van technologie aan de autosector. Toch kon dat niet voorkomen dat de omzet het afgelopen jaar met een tiende kromp tot 903 miljoen euro. Zelfrijdende auto's Kopers zouden de technologie en kaarten van TomTom kunnen gebruiken in de groeiende sector van zelfrijdende auto's. De afgelopen jaren sloot het bedrijf veel contracten die daarmee samenhangen. Een moeilijkheid voor eventuele kopers kan wel zijn dat de GPS-gerelateerde diensten van TomTom door toezichthouders worden beschouwd als gevoelig voor de nationale veiligheid in een aantal landen, waaronder de Verenigde Staten. Dat kan betekenen dat een Chinese overname mogelijk lastig is. Dat zou ik nu erg spijtig vinden, zo'n echt Nederlands bedrijf in buitenlandse handen. !! Ik hoop dan ook dat dit niet gebeuren gaat, de benaderbaarheid zou er ook erg onder leiden lijkt mij.
 13. Zojuist deze nieuwe kaartversie aangeboden gekregen en probleemloos geïnstalleerd. Het blijft voor mij een genot te kunnen beschikken over een actuele kaart. Een pré ten opzichte van de meeste ingebouwde systemen, vind ik. Hulde TomTom!
 14. Zojuist deze nieuwe kaartversie aangeboden gekregen en probleemloos geïnstalleerd. Het blijft voor mij een genot te kunnen beschikken over een actuele kaart. Een pré ten opzichte van de meeste ingebouwde systemen, vind ik. Hulde TomTom!
 15. Oké, dat bericht van Mikko heb ik dan gemist. Bedankt voor je reactie.