Leo1

Leden
 • Content count

  140
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Leo1

 • Rank
  100+ poster
 1. Vanmiddag naar België geweest. Zodra ik de grens over was geen traffic info pas toen ik weer naar Nederland ging en de Nederlandse grens naderde kreeg ik weer traffic-info. (heeft TomTom het internetabonnement in België niet betaald?? ) Wel lastig overigens.
 2. 3D kun je sinds de nieuwe software versie 19.101 uitschakelen als je dat wil.
 3. Dit is wat er bedoeld wordt. Dat wat U beschrijft herken ik maar al te goed, het is inderdaad een steeds meer gebezigde rijwijze. Zeer irritant, gevaarlijk en vooral een verkeerde mentaliteit om geen rekening te houden met je medeweggebruikers en jezelf als norm te nemen.
 4. Neen, het gaat om de voorafbeeldingen van de afritten bij een snelweg. daar wordt dan aangegeven welke rijstrook je moet nemen.
 5. Ik ben blij te ervaren net als u dat de functie nu goed functioneert. Ik hoop dat het een definitieve oplossing is. Complimenten aan de technici van TomTom dat ze er uiteindelijk toch een oplossing voor gevonden hebben is, wat mij betreft, op zijn plaats.
 6. Op 21 mei 2019 werd onderstaand bericht door Vikram gepubliceerd op het TomTom forum: ‎Hallo allemaal,‎ ‎ ‎ ‎ We hebben net een nieuwe software-v19.101 vrijgegeven voor de TomTom GO WiFi serie-PREMIUM / ESSENTIAL / BASIC / CAMPER / PROFESSIONAL/GO 6200/5200/620/520 VIA 53 en RIDER 500/550. Het is beschikbaar voor download als het apparaat is aangesloten op een WiFi internetverbinding. ‎ ‎ ‎ ‎ ‎‎ ‎‎Wat is er nieuw:‎‎ ‎ ‎Tunnels op uw route voorkomen:‎‎ ‎ ‎ Houd U niet van rijden in tunnels? Geen probleem, om ze te vermijden Ga naar instellingen > routeplanner > Vermijd op elke route: Tunnels.‎ ‎3D-gebouwen zichtbaarheid in-/ uitschakelen:‎‎ ‎ ‎ Als uw apparaat is geleverd met 3D-gebouwen-beschikbaarheid, kunt u deze ON/OFF. Om dat te doen deze Ga naar instellingen > Weergave > begeleiding weergave > Toon 3D gebouwen/monumenten.‎ ‎Knop clear Route:‎‎ ‎ ‎U kunt de knop wis huidige route aan de route-balk in de weergave van de begeleiding toevoegen., ga naar instellingen > Weergave > Route bar > Toon knop van de route.‎ ‎ ‎‎Bug fixes en verbeteringen‎‎:‎‎ ‎ ‎ Diverse prestatieverbeteringen en bugfixes zijn doorgevoerd. ‎ ‎ ‎ ‎ ‎‎Bewerken:‎‎ ‎ ‎ ‎ ‎ voor routes geïmporteerd en overgedragen via MyDrive (web & app) zal de functie van de tunnel vermijden niet werken. ‎ ‎ , Maar als u een bestemming via MyDrive verzendt dan zal de functionaliteit van de tunnel vermijden prima werken. ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ Veilig rijden! ‎ ‎ ‎ ‎ Vikram ‎
 7. Dat laatste is wel typisch. Als je daar niet bekend bent ook verwarrend lijkt mij. Het niet ontvangen van traffic vind ik een gemis, zeker als het druk verkeer is (en wanneer is dat niet tegenwoordig). Ik mis de rijbaanaanduiding wel, vind het echt een goed hulpmiddel wat mij extra zekerheid geeft, heb dat wel zo staan dat ik het navigatiescherm ook nog kan zien (splitscreen). Ik zou echt willen dat de technici van TomTom zich daar voor inzetten en als uitdaging zien om dat probleem op te lossen.
 8. Navigeren met een volle batterij doe ik altijd, ook schakel ik na gebruik de TomTom altijd uit, nooit op slaapstand toch heb ik soms last van het verliezen van het contact met traffic en altijd last van het niet tonen van de rijbaanaanduidingen bij afritten. Een enkele keer zie ik die maar meestal niet. TomTom heeft hiervoor nog geen oplossing.
 9. De afgelopen week, ik geloof op woensdag en ook vandaag een tijdje onderweg geen traffic ontvangst. Dus je bent niet de enige. Waaraan het ligt?
 10. Ik heb nog geen aanbod, het probleem ligt bij de technici.
 11. Apparaat is voor reparatie teruggeroepen, er is een volledige herinstallatie van de software gedaan echter zonder resultaat, probleem blijft zo blijkt nu onverkort bestaan. Ze kunnen het dus niet oplossen!
 12. Als ik een route in de demo laat zien toont hij alle afbeeldingen van de afritten zoals het behoort, als ik dezelfde route 'live' rijdt toont de Go de eerste en vaak ook de tweede afritafbeelding goed maar daarna geen enkele meer. Ik heb nog even gedacht dat er ook verband bestond tussen veel traffic informatie en het niet functioneren van de voorafbeeldingen maar onlangs was het zeer rustig op de weg, dus geen trafficinformatie over files etc. maar de afritafbeeldingen werkte ook toen niet. Ik vind het toch kwalijk dat ik een product heb dat niet doet wat het zou moeten doen. Gek vind ik ook dat TomTom daar niets over communiceert.