Frank S

Leden
 • Content count

  134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Frank S

 • Rank
  100+ poster
 • Birthday 01/25/1966

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Informatie

 • Plaats
  Eindhoven
 1. Ik heb ook een mail ontvangen (afgelopen nacht, om 3.19 uur) dat er een nieuwe kaart klaar staat. Uiteraard staat die er niet. Mijn vrouw heeft overigens ook een mail ontvangen (op haar eigen account), maar met hetzelfde resultaat. Ik denk dat er bij TT iets niet helemaal goed gaat... (dingt deze mee naar "understatement of the year"?)
 2. Zojuist de Start2 van mijn vrouw aan Home gehangen om de nieuwe kaarten te installeren. Kreeg toen ook NC 9.057 aangeboden. Is nu aan het installeren. Ik verwacht geen functionele wijzigingen, maar als die er zijn, dan zal ik die hier melden.
 3. Rondom de updates voor een x40 is er een oorverdovende stilte. Afgezien van de reminders op aflopende Live-abo's, maar dat genereert cash voor TT, dus dat vergeten ze niet. Voor de rest staan de bezitters van deze (soms nog geen jaar oude!) modellen flink in de kou op dit moment. Tel daarbij op dat hiervoor aanzienlijk meer is betaald destijds dan wat er nu voor de x50 modellen betaald dient te worden, en je kunt tot geen andere conclusie komen dan dat TT een nieuw (?) motto heeft: "dubbel genaaid houdt beter!".
 4. Ik kreeg deze vandaag via Home aangeboden voor de Start2 van mijn vrouw. Normaal ge
 5. Feitelijk schakel je dus de gehele QuickFix functionaliteit uit. Dat is prima als tijdelijke oplossing, maar ik mag toch aannemen dat er ook nog een structurele oplossing komt? Ik heb het trouwens met mijn 940Live ook al enige weken.
 6. Helemaal fantastisch, bedankt!!!! Edit: je kunt inderdaad gewoon autosymbolen wijzigen op een Start. Deze afbeelding werkt perfect!
 7. Hallo mede-TomTom-ers, Sinds deze week is mijn vrouw ook gebruiker van een TT (ik heb zelf een 940 en zij nu een Start2). Ze wil graag een afbeelding van haar eigen auto als symbool gebruiken. Ze heeft een Fiat 500 Rosa (jawel, de Barbie-auto in zuurstokroze). Ik heb wel een afbeelding van een witte Fiat 500, maar dus niet de roze. Ik ben zelf niet zo handig met afbeeldingsbewerkingsoftsware, dus zelf de kleur aanpassen of een zelf-gemaakte foto aanpassen lukt me niet. Zou iemand van jullie me kunnen helpen om een standaard Fiat 500 om te zetten naar een Rosa? Het gaat dus om deze kleur: Alvast bedankt voor de hulp!!!
 8. Ik heb deze kaart gedownload en ge
 9. Hartelijk dank voor de hulp!
 10. Ik ben op zoek naar een car symbool voor mijn TT940, te weten een goud-gele Twingo, van het oorspronkelijke model (dus niet het 2008+ model). Via TTH kan ik alleen de Ice-kleurige vinden. Iemand die me kan helpen?
 11. Door gewaardeerde collega-forummer navidrama, in bericht #6 van dit topic.
 12. Er wordt gesteld dat NC9 voor de X40/50 wordt aangeboden en niet voor 10-30 series. Maar voor zover ik weet wordt NC nog niet aangeboden voor mijn 940; ik kreeg vorige week wel een update voor NC8 binnen, maar dus (nog?) geen NC9.
 13. Ik heb het al opgelost. Even aan TTH gehangen, "Bedien mijn Go" en vervolgens via mijn laptop wat favo's toegevoegd. Daarbij kreeg ik geen foutmelding en daarna kon ik ook losgekoppeld favo's toevoegen. Ik vermoed dat er met het intialiseren van een nieuw favo-bestand wat fout is gegaan, maar wat door TTH wel kon worden uitgevoerd.
 14. De kaart is nu ge
 15. Op mijn 940Live wordt de nieuwe kaart nu ge