HanK

Leden
 • Content count

  325
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About HanK

 • Rank
  300+ poster
 1. Ik heb sinds kort ook een Carminat Live met daarop BNL. Daar valt geen copy kaartje van te maken. Wel heb ik een SDHC 4 Gb genomen en deze eerst , toen hij nog leeg was, in de Carnimat gestopt.Deze aan gezet en gewacht tot de melding komt, geen kaarten gevonden. Kaart eruit en toen op de PC de dir.: Loopdir verwijderd. Daarna alles van het originele kaartje gekopieerd naar de 4Gb kaart, behalve de Benelux kaart. Daarna ,was in de aanbieding, de West Europa map gekocht, deze via TTHome gedownload en geinstalleerd. Met het kopieren van de software van het originele kaartje is toen de originele dir.: Loopdir er dus ook opgezet. En ja hoor , alles werkt. Deze nieuwe W.Europa map heeft een .dct file. Wel heb ik steeds als ik de radio aanzet steeds dat ik moet antwoorden op de vraag of ik de Live toestanden wil. Dat wil ik niet, maar weet nog niet hoe ik dat miet uitzetten. Het originele BNL kaartje bewaar ik maar gewoon in de kast. De oftware is nu 9.847 geworden
 2. Hoe doe je dat, een back-up copy maken ( uiteraard voor dezelfde carminat) , hwt wil maar niet lukken. Steeds krijg ik de melding dat hij de kaart niet goed is voor dit systeem. Op het originale kaartje doet die kaart het wel.
 3. Ach, op de Franse tolwegen ook weleens steeds via de parkeerplaatsen gestuurd. Maar, je hebt ogen om niet alleen op dat TT scherm te kijken , maar ook op de weg.
 4. Hier nog een mooi plaatje:
 5. Een goedkoop flatje uitzoeken!
 6. Ben ik wel een beetje met je eens , behalve voor de Rider. Daar ben ik wel een beetje p...g over dat de ondersteuning toch wel ophoud bij 7.901 vwb de headset.
 7. Yes, ja foutje in 835 .
 8. Yes!!
 9. Kopieren uit een andere 835 map, pikte de One niet. Maar de poi uit Europe 840.2568 wel en die zijn weer OK. Maar het ging mij niet om de dubbele pompen maar om de verschilafstanden in de vorige antwoorden. De pompen heb ik normaal uit staan, veel te druk op de kaart, maar bij toeval viel mij dat op.
 10. Wat TT gedaan heeft met die 835 kaarten weet ik niet, maar ( zie vorige posters met afstandsverschillen, zoals ik dat maar aanduidt) het lijkt erop dat ze 2 kaarten op elkaar gelegd hebben en daar 1 kaart van gemaakt hebben met een klein coordinatie verschil. Er staan nl. zeer veel benzinepompen dubbel in , maar met een stukje van elkaar verwijderd.
 11. De Wagenweg is een-richtingsverkeer, maar dat geeft mijn kaart ook niet aan( 835.2448) Ik heb al een paar maal via MapShare de Ringersbrug erop gezet, is weliswaar een voetgangersbrug over dat kanaal heen , maar voor parkeren makkelijk als je weet dat je niet hoeft te zwemmen. Maar elke nieuwe kaart geeft hem niet aan! Zo ook in mijn straat aangegeven dat dit een 15 km. straat is,( woonerf) zodat er geen gigantische vrachtwagens doorgestuurd worden door TomTom, maar dat is ook errug moeilijk. Denk dat Alkmaar een moeilijke stad voor TT is.
 12. Ook kan je geen POI's inbrengen!
 13. Het simpelst is op de onderste blauwe balk, op de plaats van de snelheid te drukken. Dan komt het beeld met de wis toets.
 14. Rider2 eigenlijk ook al, er komt geen nieuwe NavCore meer! En er is ook nog geen zicht op een Rider3 of zoiets. gr. HanK