Taai

Leden
 • Content count

  310
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Taai

 • Rank
  300+ poster

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Zoetermeer
 1. Peter, bij mijn oude TT 920 moest deze instelling in TT Home aangepast worden. Ik heb hem nu ook gevonden in mijn TT 1005 maar ook na 5X downloaden van deze update blijf ik Map Share aangeboden krijgen steeds met de zelfde grootte van 261 Kb. Dit verschijnsel krijg ik zowel op mijn Laptop als op mijn PC.
 2. Waar kan je dit instellen in MyDrive ?
 3. Wanneer ik de aangeboden Map Share update heb gedownload op mijn Go 1005 blijft TomTom MyDrive deze update nog steeds aangeven om gedownload te worden ook al herhaal je deze download procedure een aantal keren blijft MyDrive nog steeds aangeven dat er een nieuwe MapShare update beschikbaar is. Mijn vraag is heb ik dit verschijnsel alleen of zijn er meerderen met dit zeer vervelende euvel.
 4. Krijg continu het bericht dat er een Map Share update van 6MB is maar ook na het downloaden ervan blijft dit update bericht telkens terugkomen ook al download ik hem weer dat maakt niet uit het bericht blijft terugkomen. Zijn er meer mensen die dit hebben????
 5. Het zefde probleem gehad maar met het opnieuw downloaden van TomTom MyDrive is het probleem bij mij opgelost.
 6. Ook met het leegmaken van cache geeft geen verbetering om de updates die er wel staan aangegeven te kunnen downloaden.
 7. Ik moet voor mijn TomTom GO 1005 Live ieder jaar nieuwe kaart updates kopen en waarom krijg ik zoals bij de veel goedkopere TT GO versies de LiveTime maps er niet gratis bijgeleverd.
 8. Ook ik ondervind de laatste weken met mijn TT1005 de zelfde problemen bij het downloaden van mapshare. Telkens blijft het nog te downloaden hangen bij 12%.
 9. Bij Speed Cameras Europe is bij het downloaden Denemarken plotsklaps verdwenen. Wordt daar niet meer geflitst of is het in Denemarken ook strafbaar geworden flitswaarschuwingen in je TomTom te hebben.
 10. Waarom wordt er geen Map Share update bundel aangeboden per keer en niet zoals vandaag weer tientallen kleine updates die ieder apart moeten worden gedownload.
 11. Het zou me niet verbazen als volgend jaar het gebruik van een TomTom in Frankrijk helemaal verboden wordt omdat zij vinden dat je maar Michelin autokaart van Frankrijk moet gebruiken.
 12. Dit probleem heb ik ook maar wanneer je TT zegt dat die losgekoppeld kan worden na het installeren van het bestand moet je dat ook even doen en dan ook MyTomTom afsluiten. Daarna je TT weer aansluiten en als er echt geen updates meer zijn wordt het eerdere bestand wat steeds terug kwam niet meer aangeboden. TomTom moet hier nog iets aan sleutelen om dit probleem te verhelpen.
 13. Ik vraag mij af of TomTom nog wel bestaat, ik zie de laatste tijd ook geen systeem updates meer terwijl er tijdens de invoering van MyTomTom en de TT 100* serie nu ruim anderhalf jaar geleden van alles is beloofd zoals het zelf kunnen maken back-ups het downloaden van allerlei opties zoals die ook mogelijk zijn bij TomTomHome waarvan o.a. geluiden en stemmen etc, etc. TomTom laat ons lelijk in de kou staan wat dat betreft en hieruit blijkt maar weer dat net als in de politiek beloftes niet veel zeggen. Ik hoop dan maar als TomTom dit ook leest dit zullen aantrekken.
 14. Mijn TT opladen met een 220V Apple iPod touch netoplader werkt niet maar het opladen met elk ander merk universele 220V USB oplader gaat goed. Dit zijn mijn bevindingen met USB netopladers.
 15. Na een systeemherstel van mijn laptop waarbij ook de laatste essentiële Windows 7 update die vandaag op mijn laptop werd geïnstalleerd is dus nu ook weer verwijderd en het probleem die ik had met 1005 is hiermee ook opgelost. Deze Windows update heb ik nu geblokkeerd.