Flits

Leden
 • Content count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Flits

 • Rank
  50+ poster

Informatie

 • Geslacht
 • Mijn TomTom
  Go 5200 wifi of go 730

Recent Profile Visitors

1,990 profile views
 1. Ook een volledige reset lukte niet omdat ik ook niet in het hoofdmenu kon komen. Vandaar mojn lichte paniek.
 2. Na herhaaldelijk de aan/uit knop ingedrukt te hebben gehouden gebeurde er niets. Ik heb de TT daarna met de PC en met MyDrive geopend verbonden en na een goed uur begon er weer wat leven in te komen. De update is uiteindelijk binnen en de TT lijkt weer te werken. In ieder geval reden genoeg voor een paar zweetdruppels.
 3. Mijn TT 5200 blijft hangen. Hij vraagt om een kaart te doownloaden maar ik heb geen kaart om te kiezen hiervoor. eea gebeurde nadat hij vroeg een update te downloaden en na de medling dat de verbinding was weggevallen. ik heb geprobeerd een reset te geven door de aan/uit knop langdurig ingedrukt te houden maar dat geeft geen oplossing. wie heeft raad, ik ga volgende week op vakantie!
 4. Hoe ik de coordinaten ook invoer in MyDrive ik kom nooit op de juiste plaats. Als ik deze coordinaten invoer N 49.46111, E 10.85196, dan kom ik in Mydrive uit op Carretera Cuilápam-Santa Cruz Xoxocotlán 10 Santa Cruz Xoxocotlán Oaxaca, MEX Terwijl het in Duitsland moet zijn (Am Höhbuck, 90556 Cadolzburg, Duitsland) Wat doe ik niet goed???????
 5. Tot zover kan ik het volgen. Maar hoe maak ik de poi lijsten dan zichtbaar om te kunnen kiezen?
 6. Hoe kan ik van de voorgeprogrameerde poi's deze zichtbaar maken op de TT?
 7. @ Loek,, ik zoek poi's van wijnboeren in heel Europa zoals ik die ook in TT home kon vinden. En winkels en supermarkten in Slovenië. Als iemand me daar aan kan helpen graag.
 8. @Loek, dank voor je reactie. Maar waar kan ik dan poi's vandaan halen. Met mijn oude TT730 kon ik via TThome eea vinden. Is daar een vervanging voor gekomen?
 9. Als ik My Crive Connect open en mijn TT aansluit kan ik niets vinden om de content te beheren. Ik heb de instructies opgevolg die TT geeft (http://nl.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/13895/~/hoe-kan-ik-nuttige-plaatsen-(nps)-van-derden-installeren-en-verwijderen%3F) en de nieuwste versie van MDC geinstalleerd. Ook de software op de TT 5200 is nieuw en bijgewerkt. wat doe ik niet goed? Graag advies
 10. Het is idd van de zotte dat ze bij TT goede zaken zoals deze optie, maar ook veel andere opties lees ik op dit forum, niet meer aanbieden. Het minste wat ze kunne doen is duidelijk maken waarom ze niet aan de vraag van de klant (= is toch de koning?) willen of kunnen voldoen!
 11. Ik heb een, misschien wel DE oplossing gevonden. Ik maak de route in Tye, schrijf deze route weg als TT route (*.itn) op een micro SD kaartje en stop dit kaartje in de TT5200. De 5200 herkent dat er een kaartje met een route is ingeplugd en vrfaagt of deze geïmporteerd moet worden. Dat doe je en je bewaard de route bij mijn routes. Ik hoop dat als ik volgende maand deze route ga gebruiken dat het ook nog werkt ;-)
 12. Ik mis tov van mijn oude TT 730 een aantal opties. Wie weet hoe ik de volgende zaken kan vinden: - de coordinaten van de locatie waar ik ben? - info over de locatie waar je bent dmv een help functie? - symbolen van POI's bij de POI's plaatsen bij voorbaat dank voor de hulp
 13. Ik heb net een TT 5200 gekocht en wil mijn route met tussenstops, gemaakt in Tyre, overzetten op de TT. Daar verschijnt deze alleen als track zonder tussenstops en NIET als route! Wat doe ik niet goed? Graag advies. Slovenie rond.itn
 14. Ik denk dat het toch iets anders moet zijn. Als ik een route instel van Mijn huis in Pijnacker naar Utrecht geeft het groene vlaggetje een afstand aan van 388 km en staat op de kaart ergens in Duitsland noordoost van Karlsruhe
 15. Oke, dank voor de verklaring van het blauwe symbool. :pardon: Nu de verklaring voor de groene nog?!