de VIKING

Leden
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About de VIKING

 • Rank
  25+ poster

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Grou Friesland
 • Mijn TomTom
  Tomtom 6000
  Tomtom Rider
  XXL IQ TMC 9.510 WE v915

 1. Dank je, inderdaad in verkenner niet meer zichtbaar. NU nog de oplossing om een route uit Tyre in de TT laden. Eens kijken of ik die ook in My drive kan laden, misschien moet er een SD kaart in die dan wel zichtbaar is als schrijfstation voor Tyre?
 2. Met mijn nieuwe Tomtom Rider kan ik geen contact maken met My Drive connect. Alles goed aangesloten, Ad blocker uitgeschakelt maar een nieuw systeem toevoegen lukt niet, de Rider maakt geen contact Heb ook een Tomtom Go 6000 en dat gaat goed. UPDATE: wel contact gemaakt met My drive met andere kabel en alles geupdate. Nu wil ik een Tyre route inladen maar de Tomtom staat niet als losse schijf bij de verkenner en Tyre vindt de TT niet. Rara
 3. Wie heeft meer goede/ slechte ervaringen met de 6100. Wil deze ook graag aanschaffen voor de vakantie naar Italiƫ. Gebruik nu nog steeds de XXL met routeplanner (via Tyre) en dat ga ik zeker missen. Anders zal het een Garmin moeten worden met routeplanner via Basecamp of Tyre (kan ook) Maar het liefst toch een TT omdat het een goed Ned product is.
 4. Klopt, het staat er weer op
 5. Volgens TT zijn alle mails voor de QuickGPSfix-update tegelijk verstuurd en niet gefaseerd, vandaar de problemen met Home. Ik heb het bestandje er af gegooid, m.a.w. het staat niet meer op de TT en ook niet meer in Home (XL Live). Moet het alsnog later weer op de TT gezet worden ?? De TT doet het wel gewoon.
 6. Enige oplossing voor als je routes wilt rijden: Koop nog een TT XXL voor 110,- (Halfords) met reisplanner want hier kan wel een .itn bestand van Tyre ingeladen worden. En op de XXL kan ook nog een TMC antenne voor de verkeersinformatie. Deze TT werkt nog met TT Home.
 7. Klopt, daar zit het vinkje voor automatisch overschakelen van dag naar nacht. Dank je. Appl.versie: 9.510 Kaart v915.5074
 8. Op mijn XL live gaat het scherm niet meer automatisch op dag of nacht. Is dit opnieuw in te stellen. Kan het nergens vinden. Gr. Sieds
 9. Ja, vandaag opgelost en nieuwe kaarten geupdate. TTH kon geen verbinding meer maken met de server, met mijn oude computer nog wel maar de Laptop ineens niet meer. Probleem: ESET smart security 4. Oplossing: - Ga met je curser rechtsonder op het icoontje staan van ESET en klik op de rechter muisknop. - Open de geavanceerde instellingen. - Ga naar protocolfiltering - klik op SSL - vink het vakje "SSL protocol niet scannen" aan en OK En je TTH kan weer verbinding maken met de server. Met dank aan: TomTom Customer Care Team - Marvin. Groeten Sieds
 10. Sinds gisteren geeft TT home steeds fout codes en kan ik het programma niet meer opstarten: Secure connection failed 443 uses an invalid security certificate Foutmelding bij verbinding naar server You can try again later Heb het nooit eerder gehad en wat kan ik hier aan doen??
 11. Allemaal emotie Maddog, maar daar los je niks mee op. Weet je zeker dat je alles goed gedaan hebt? En anders inderdaad terugsturen. Ik ben super tevreden over TT en zou niets anders willen en zeker geen Garmin voor op de motor (Mapsource Tyre )
 12. Vandaag bericht binnen dat ik de nieuwe kaart voor de XL LIVE kan downloaden. Dit weekend maar proberen of het nu lukt.
 13. Klopt, deel kaart. Update: Abonnementgegevens zijn bij mij niet terug te vinden op TTH maar heb voor beide TT's dit jaar nog een abonnement. TT support vertelde mij dat voor de XL Live nog geen kaart geupdate kan worden ivm het samenvoegen van codes achter de schermen. Wanneer ik bericht krijg van TT dat er een nieuwe kaart klaar staat moet het lukken.
 14. Daar staat dus niets over het abonnement wat ik wel heb. Onze XL live is een aantal maanden geleden omgewisseld voor een nieuwe, was stuk. Nu denk ik dat het abonnement wat ik had op kaarten en Live niet mee omgezet is. Bij kaarten kopen valt verder op dat alle kaarten versie 905 zijn behalve Europa Central, die kan ik updaten maar is versie 900 Nu toch maar even bellen.
 15. Krijg inderdaad altijd mail van TT wanneer een nieuwe kaart beschikbaar is en voor beide TT's nog geen mail ontvangen Waar kun je zien hoe lang je abonnement nog loopt ???