lexzie

Leden
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lexzie

 • Rank
  25+ poster

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Mijn TomTom
  GO LIVE 1015 HDT&M Europe
 1. En zelf ook een kaartcorrectie gedaan? Ben benieuwd of die overschreven werd dus.
 2. Wat een slap antwoord van TomTom, deze fout zit duidelijk in de software en moet gewoon opgelost worden door ze, anders geld terug: Het product werkt niet naar behoren. Stel je voor, de remmen van je auto doen het niet en de garage zegt dan gebruikt u beter de remmen maar niet meer..
 3. Even voor mijn geruststelling, voor als ik ooit zo'n nieuwe TomTom moet kopen (liever niet): Als je de route op de TomTom zelf laat berekenen (met vermijd tolwegen) komt er dan wel een fatsoenlijke route uit?
 4. Wat gebeurt er als je 'vermijdt snelwegen' kiest?
 5. Sorry, Ik dacht dat je een update voor de 5200 bedoelde.
 6. Wat heeft de laatste update er dan mee te maken?
 7. Maar gaat dit over een TomTom 5200? Ik zit alleen screenshots van de navigatietool op de website van TomTom.
 8. Ja dat kan, maar andersom niet. Dus één TomTom aan meerdere accounts koppelen. Kan ik achter nadat ik de TomTom van m'n vader had geüpdatet en hij dat later zelf wilde doen.
 9. Ook al zijn er navigatiesystemen die gerust drie, vier keer zoveel vragen voor een (verouderde!) update, bijv. op het Touch & Go systeem van Toyota zelf, blijft zestig euro veel voor iets wat anderen gratis krijgen.
 10. Het feit dat zij er al €4000 aan kwijt zijn is niet jouw probleem en is geheel aan hunzelf te wijten, laat je er niet door intimideren. Het product voldoet gewoon niet aan de verwachtingen en je zou zelfs de complete aankoop ongedaan moeten kunnen maken. Dit soort gedoe is trouwens voor mij de reden om nog steeds niet te kiezen voor een ingebouwd navigatiesysteem. Veel te duur en dan nog niet eens lifetime Live Services. Wat betreft uw situatie: Tijd voor een advocaat o.i.d. misschien?
 11. Ja, dat is echt verschrikkelijk. Het enige wat je m.i. kan doen is in Duitsland een Duitse stem kiezen, echter de instructies zijn dan uiteraard ook in het Duits...
 12. En aanbieding verlopen. Grr. Eigenlijk is elk tientje nog teveel als je nu Lifetime LIVE Services krijgt bij een nieuw apparaat....
 13. Als iemand inmiddels nog een actie weet, mijn 3 jaar Live Services loopt volgende maand af en heb er toch flink voor moeten betalen. Dus wederom bijna 50 euri's voor maar één jaar?? Extra pijnlijk als je ziet dat je nu voor bijna de helft van dat bedrag een nieuw apparaat koopt met levenslang Live Services.
 14. Zo vaak als maar kan, niet vanwege Map-shares of Flitsers maar vooral voor de QuickGPSfix waardoor je TomTom sneller een GPS positie bepaald heeft heb na het aanzetten van je TomTom.