edpret

Leden
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About edpret

 • Rank
  10+ poster

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Zaltbommel
 • Mijn TomTom
  tomtom GO 610-6000
 1. Goedenavond allen, hopelijk is mijn vraag hier aan het goede adres: Recent tweedehands gekocht: Tomtom GO 610. Prachtig apparaat, en opvallend bij ingebruikname: "laatste verbinding met MyDrive Connect: "nooit"..applicatieversie 2017..met Europe kaart v1005.8757...Toen dacht ik nog even dat de vorige eigenaar het genot van gratis updaten niet kende. Wat ik ook probeer: de TT wordt niet gezien op welke configuratie dan ook, via welke kabel dan ook..reset, update MyDrive, stuurprogramma bijwerken of apparaatbeheer op W10: geen effect. ik heb meerdere TT in mijn account, die probleemloos updaten, dus de methodiek en de valkuilen lijken mij bekend, toch kom ik niet verder.. Opladen via de poort gaat echter prima, ook via de pc wordt er opgeladen, maar geen updates mogelijk. Herkent iemand dit probleem?
 2. Als jullie beloven niet te lachen: ik heb mijn fraaie TT one-xl direct aan de 12V van de motor geknoopt en niet via een trafo naar 5V.. Dus brandt het lampje nog braaf, maar verder zwijgt ze in alle talen.. Is een TT in zulke gevallen onherstelbaar, of niet? wat beschadigt er nu vooral? Graag jullie ervaring en tips.. "domme"Edpret!
 3. Brummi, bedankt..ik heb je raad opgevolgd, gevalletje Toedeledokie! Op naar de winkel!
 4. Beste vrienden, Mijn TT go 700 ligt al een dag te laden, lampje brandt fel groen, maar TT start niet op, terwijl ze laadt. Als ik de oplader verwijder dooft het groene lampje vrijwel direkt, en start uiteraard ook niet op. Via de mini-usb gebeurt er uiteraard ook niets.. Herkennen jullie dit?? heeft iemand een suggestie? Edpret! ps: ik heb gezocht op forum, en hoop dat ik niet een reeds eerder behandeld probleem post, waarvoor dan mijn "snorrie"!
 5. Goedemiddag vrienden, Een krijgertje van een collega: een TT-Start..alleen doet ze haar naam geen eer aan, want meer dan het opstartscherm zien we niet.. Aanwezig is een Benelux-kaart, Navcore 9405. Resetten verandert niets, en de TT gaat niet uit via de aan-uit toets..na reset wel AAN met de toets. Als ik haar benader via TT-home kan ik wel navigeren via de PC, maar niet op de TT Kunnen jullie iets met deze info? Edpret!
 6. Holyhead for president!!!!!! Je bent de beste! Ze werkt weer! Let's GO! Reuze bedankt!
 7. Ik bied het kaartje soms "aan"aan TT-home, en ze meldt dan dat er een update is van programma-onderdelen,flitslokaties,map-share zaken etcetera..en dat was het, herinner ik me.. Het SD-kaartje oogt inhoudelijk in orde..
 8. Vrolijke vrienden, Via Tomtom home heb ik deze week mijn SD-kaartje van de TT300 Go geupdate.. Bij terugplaatsen leest hij-zij het kaartje, getuige de gele balk, maar daar eindigt het feest..het scherm met de gele streep is daar waar het blijft.. Resetten heeft geen zin.. Ook de hardware via de pc benaderen lukt niet, TThome meldt dan: 'Geen navigatiesysteem aangesloten".. Ook een backup verandert niets aan de situatie.. Herkennen jullie dit, of heeft er iemand een wijze tip? Edpret!
 9. Tis gelukt! Dacht werkelijk zelf de instellingen al goed gezet te hebben...dus niet.. Opvallend nog slechts dat de overgang van beeld naar de "rijbaanweergave"nogal traat is..enkele honderden meters.. Herkent iemand dit? Verder ben ik helemaal in mijn nopjes! Dank voor de bemoeienissen!
 10. Goeiemorgen vrolijke vrienden, Ik heb een TT one-xl, navcore 9.1 en kaart West Europa v880.3862. Ik kan echter in het menu geen rijbaanhulp vinden, en dus tijdens navigatie ook niet,maar in de demo dan weer wel... Zie ik iets over het hoofd? Groetende Erwin!