Chaliel

Leden
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Chaliel

 1. 26 september..., alweer een nieuwe kaart..., was er iets niet in orde met de vorige 9.35?
 2. Met TomTom gemaild en gebeld..., het enige wat het kan zijn is dat Microsoft Security Essentials gaat dwars liggen..., maar waarom gaat het downloaden dan soms wel als een speer? Internet Explorer dient geupdate te zijn, dan werkt dat niet tegen, Google Chrome werkt beter... Heb nog altijd een TomTom One, daar gaat alles voorspoedig en ik heb ook het gevoel dat die onderweg sneller de bocht om gaat, waar m'n Via 130 wat aarzelt of achter blijft. Heb niet meer zoals in het begin dat alles bevroor... Begrijp dat vanuit TT gezien MyDrive meer beveiliging biedt tegen gerommel in het apparaat, omdat het nu niet meer als een HD te zien is en op in te grijpen valt. Maar voor mij als gebruiker is dat jammer. Al dient gezegd te worden dat deze policy diefstal wel tegen zal gaan...
 3. Vandaag lukt het weer niet, blijft hangen op 98%... TomTom kan dan zeggen dat ik die of die browser moet nemen..., dat is toch idioot, ze dienen te zorgen dat het met elke browser werkt.
 4. Helaas kun je niet direct zien wat je allemaal gaat downloaden, en als je klikt op de informatie die ze daar over geven krijg je die informatie, maar daarna kom ik nooit meer terug bij de downloadpagina.... Hoop wel dat ze duidelijk tevoren zeggen dat er een nieuwe kaartupdate is, want hier in La France profonde is de downloadsnelheid nog middeleeuws, zodat ik daar beter smorgens aan kan beginnen.
 5. Het leek allemaal goed te gaan..., maar sinds twee dagen is het updaten weer een grote ellende..., eerst cache leeg maken..., maar dan nog lukt het niet. Herinstalleren, herstaren... wie weet raad? Je reste sur ma faim..., het vlaams gebruikt kennelijk een letterlijke vertaling vanuit het Frans.
 6. Het leek mij sneller te gaan ...en... zonder fouten.
 7. Ja, dat klopt en doe ik ook, maar "Silence" had een leuk muziekje bij aankomst. De files die TomTom Home gebruikte zijn anders dan die van MyTomTom, anders zou het wel te doen zijn geweest. Heel belangrijk is het niet, maar bedankt dat U heeft willen antwoorden.
 8. Bonjour, Mijn TomTom One Second edition had een stille Franse stem "Silence", gemaakt door het doofstomme hulpje van Zoro. Maar hoe krijg ik die op mijn Via 130. Heb de 3 files, maar ipv een .chk file heb ik een .tvl file... en die lust MyTomTom niet. Chaliel, Frankrijk