sebgroot

Leden
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sebgroot

 • Rank
  ...

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. wel jammer die actie, vorig jaar kocht ik mijn one xl hd traffic, een fantastisch apparaat. De reclamepraatjes van gegarandeerd (30 dagen) de meest recente kaart klopten niet. In de eerste maand werd bij 'home'aangegeven dat dit niet voor mijn toestel gold, op mailtjes werd niet gereageerd. De reclamemailtjes om nieuwe kaarten te kopen (na 3 maanden) kwamen natuurlijk wel aan. De aanbieding van nu is niet echt interessant, nu betaal ik 7,95 voor de verkeersinfo/flitsers. Ik zou HDT wel voor het buitenland willen, maar die andere opties (goedkope benzinepompen etc) kan ik ook anders opzoeken! En inderdaad: TT laat me met mijn hdt wel in de steek!!
 2. in de go classic zat deze feature(ASN?) er automatisch bij, nu pas vanaf de 500. Nu twijfel ik of dit veel uitmaakt in de ontvangst. De opties bluetooth carkit en dergelijke zijn voor mij niet zo interessant, ik heb een goede carkit. Wat kan nog meer de reden zijn om een 500 in plaats van een 300 te kopen? (ook die standaardkaart van heel europa is leuk, maar niet vaak nodig)
 3. misschien een vreemde vraag, maar is er in brabant iemand die mij een keer wil laten zien of de TTG echt zo handig en eenvoudig is als het lijkt? Je zou me er zeker mee helpen als ik een keer mag kijken hoe de TomTomGo in de praktijk werkt, dan weet ik of ik 'm inderdaad ga kopen.