JCH

Leden
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JCH

 • Rank
  10+ poster

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Lansingerland
 • Mijn TomTom
  GO-6000

Recent Profile Visitors

1,435 profile views
 1. Ik mag het hopen voor je een buurman van mij zit met hetzelfde probleem Ik zou het wel op prijs stellen als tomtom hier wat langer mee doorgaat het geheugen kan het niet aan liggen wij hebben alle twee een behoorlijke ruimte met de micro sd kaart..
 2. Ja gelezen hier kun je alle kanten mee op.. :)
 3. Dat ben ik ook van plan de 6000 verkopen en doorgaan met de 6200, makkelijker dankzij wifi etc en is hij sneller dan 6000 ?
 4. Alleen vraag ik mij af hoelang dit updaten nog door zal gaan? Ik ben ook in het bezit van de GO 6000 die overigens prima bevalt maar ik zie steeds meer loyaliteit aanbiedingen van tomtom binnen komen, enig idee iemand wat de lifetime betekend bij tomtom .. excuses als ik hier verkeerd reageer
 5. http://www.navishop.nl/brodit-proclip-853967-opel-corsa-angled-high-p-108.html Persoonlijk zou ik gaan voor de Bean Bag zoals mijn voorganger ook suggereerde!
 6. Ik ben benieuwd, ik werk in deze regio...
 7. Sinds jaren weer terug bij TT, niets dan lof over de GO 6000 ..! Loopt als een trein, lekker vlot zonder al die fratsen. Gewoon een zeer goed en snel navigatie systeem, en bovendien helemaal van deze tijd..!
 8. Probeer het inderdaad eens met google chrome, of fire fox..Ik heb het zelfde aan de hand gehad met een KPN storing, maar na ongeveer 2 uur lukte het bij mij prima, hij ging zelfs verder waar hij gestopt was..deze update.. @S.A. Bouma..Ik heb veel te maken met het ontwikkelen van nieuwe websites, niet anders dan problemen met Internet Explorer..! Sterk af te raden..! Na elke update van IE er weer een aantal problemen bij..! Ik gebruik normaal fire fox daarna Chrome en daarna Opera ,en heb een TT GO6000 Succes en grt JCH
 9. Precies tijdens de KPN storing vandaag liep de hele update er bij 40% volledig uit.. Paar uur later opnieuw aangesloten, zonder problemen het resterende deel van kaart v9.20 geïnstaleerd..!
 10. @sidius Zeg dat ik er een dikke drie vier jaar mee doe..Wat betaal ik dan per jaar..? Dan vind ik dat alsnog geen gekke deal..Al eens gezien wat de meerprijs van vaste auto navigatie is..? Maar goed je hoeft hier niet voor te kiezen..Ik heb echter nog geen minuut spijt gehad..En verder kan ik het verhaal van @BramvT volledig onderschrijven..
 11. De GO 6000> op dit moment: 319 euro Bij Correct, ook een interessante prijs, maar staat echter niet bekent om zijn goede service. 349 euro bij CoolBlue, staat wel bekent om zij goed service.. Inderdaad@ filemaker, als je veel in Duistland komt zal de service geen enkel probleem zijn lijkt mij..En is prijsvergelijking zeker de moeite waard De updates zijn tot nu toe buiten verwachting, en er zullen er denk ik nog vele volgen. Bij mij voldoet de GO6000 prima hij doet wat hij moet doen en is bovendien vele malen sneller dan wat ik tot nu toe gewend was.
 12. Hoi Ruuds Persoonlijk zou ik voor de 6000 gaan, omdat je dan niet afhankelijk bent van je mobile internettoegang. Bovendien zou ik een eenvoudige dasboard bevestiging van brodit kiezen 24euro die zit zeker niet in het zicht, wel met de juiste kabel aansluiten Mij bevalt de 6000 uitermate goed, snelle updates en zeer simpel in gebruik, telefonie is voor mij bijzaak in de auto, die gaat negen van de tien keer uit, en bvb mp3 zit standaard in de auto.. Bovendien verwacht ik nog een aantal niet direct nootzakelijk updates.. De prijs is aan de hoge kant maar dan heb je ook wat. Althans dat vind ik En niet onbelangrijk hij voldoet aan de 9 punten die Filemaker op noemt ..! Ik doe het updaten op 3 verschillende systemen, van windows 7 t/m windows 8.1 zowel op de dektop als op de laptop en dat gaat tot nu toe allemaal prima. Kortom je moet voor jezelf de keuze maken..! Wat is voor jou van belang..
 13. @A&A Dit was de gouden tip..! Even in 2d zetten en je kunt hem op deze manier inderdaad zo verwijderen. Nogmaals dank en grt JCH
 14. Rob bedankt maar nadat ik nog even heb zitten klooien..> Is echt bizar er staan er nu zelfs twéé op de zelfde plaats met een bedankje van Tomtom...Ik ga ze mailen...En hou jullie op de hoogte..
 15. Diverse updates gehad ..Flitslokatie staat nog steeds op mijn GO6000, maar op de flitsservice van TT zelf niet ..weet iemand hoe ik dit zelf van mijn apparaat kan verwijderen? Of moet de helpdesk van Tomtom raadplegen, ik neem aan dat ik niet de enigste ben...