klimmer

Leden
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About klimmer

 • Rank
  10+ poster

Informatie

 • Mijn TomTom
  Vraag over flitser als ik die niet update na 3 maanden blijven ze dan toch in het navigatiesysteem staan of gaan ze er dan automatisch vanaf

Recent Profile Visitors

2,144 profile views
 1. bedankt, het is gelukt.
 2. Ik heb mijn auto verkocht met ge Go 5000. Hierin had ik een sd kaartje geplaatst en omdat ik het nodig heb, heb ik het eruit gehaald en geformatteerd. Toen ik hem gekocht had stond er de kaart van Europa met life time. Ik heb de Go 5000 nog een week nodig maar nu ik hem wil gebruiken staat er geen kaart meer op de Go 5000. Hoe krijg ik kaart die weer terug?
 3. Ik krijg volgende week een nieuwe Ford Fiesta met ingebouwde navigatie. Ik heb nu een TomTom Go 5000. Mijn vraag is ik heb nog en flitser abonnement tot mei 2020 Kan ik deze ook via een usb stick overzetten naar mijn nieuwe navigatie?
 4. Ik krijg volgende week een nieuwe Ford Fiesta met ingebouwde navigatie. Ik heb nu een TomTom Go 5000. Mijn vraag is, ik heb nog en flitser abonnement tot mei 2020. Kan ik deze ook via een usb stick overzetten naar mijn nieuwe navigatie?

 5. Ik heb de Go 5000 dus is het normaal dat wanneer je thuis bent en de tom tom in de auto laat zitten dat de batterij leegloopt. Ik moet hem om de ander dag opladen en dat doe ik met een usb kabel aan de stroom. Tijdens het rijden laad hij dan weer op. Ik vraag me wel eens af of dat geen slijtage is , maar de Go is nog geen jaar oud.
 6. Hoe kan het als ik het navigatie systeem heb aangesloten in de auto en hem laat zitten als de auto in de garage staat dat ik hem dan wer bijna iedere dag moet opladen. Ligt dit aan de batterij. Hij is nu nog geen jaar oud en valt de batterij dan ook nog onder garantie? Mijn vorig navigatiesysteem een Medion had ik hier geen last van.
 7. Ik heb de nieuwste gedownload en als ik dan de flitsers ga downloaden dan blijft hij steeds hangen en zegt mijn tomTom update mislukt. Kijk ik op de computer naar de flitsers dan zit het probleem toch in de flitsers van Nederland want deze geeft aan herstellen. Doe ik dat dan zie ik op de TomTom dat ge gegevens zijn overgebracht maar op de computer geeft jhij nog steeds aan dat ze hersteld moeten worden.
 8. Hij heeft het een paar weken goed gedaan en nu heb ik weer hetzelfde probleem zoals ik boven omschreven heb.
 9. Na de update van mijn tomtom Go5000 van 7 december is in het navigatiesysteem de kaart veranderd als ik hem met het pijltje op de actuele plaats heb staan. Voorheen waren de wegen dan aangeduid met een dikke streep en nu nog maar een dunne streep. Hoe kan dat en is dit nog te veranderen?
 10. Als ik de update van wil uitvoeren gaat dat niet hij blijft op 0% staan en 1.47 minuut. Op het navigatiesysteem is hij aan het bijwerken. Na enige tijd geeft deze aan update mislukt, Ik gebruik de laatste software van Mij Drive Connect.
 11. Hij wordt dus wel gedownload op de computer, maar het overbrengen naar de GPS daar geeft hij de melding dat de update mislukt is. Open ik vervolgens My Drive dan krijg ik hier de melding dat het systeem is bijgewerkt.
 12. IK heb een tom tom go 5000 en als ik een update doe en hij is klaar op het navigatiesysteem dan krijg ik hier de melding dat de update mislukt is. Ga ik terug naar my drive dan is mijn navigatie systeem bijgewerkt. Ik gebruik windows 10 en wat moet ik nou geloven bijgewerkt of mislukt?
 13. Ik bezit de Go 5000 met life update. Nu heb ik de flitsers bijgekocht voor 1 jaar en 6 maanden extra. Ik krijg nu e-mail dat er hiervoor een update is maar hiervoor moet ik de Tom Tom Home installeren. Dat heb ik gedaan. Sluit het navigatiesysteen aan op de computer en nu zie ik op het schermje dat ik ben aan gesloten op de computer. Na het openen van Tom Tom Home zegt deze dat ik verbinding moet maken met de computer. Dat heb ik gedaan en krijg nu de melding dat ik niet verbonden ben. Op het navigatiesysteem staat dat ik verbonden ben en dat ik MyDrive moet gebruiken om up to date te blijven. Geld dit dan ook voor de Flitsers dat ik MyDrive moet gebruiken?
 14. Ben nieuw hier maar ik zou graag weten hoe ik een bericht kan plaatsen in het forum. Dus waar moet ik op klikken om dit te doen?