Ruuds

Leden
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ruuds

 • Rank
  5+ poster

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Zeist
 • Mijn TomTom
  TT GO 6100
 1. Een update, voor het moment maar gekozen voor het verlengen van een kaart abonnement op de Go700 (kreeg nog een laatste aanbod met 50% korting). En ik wacht de ontwikkelingen op de nieuwe serie nog even af.
 2. De link van starsky geeft inderdaad ook dat "dubbele" aan. Wat er op en aan zit voldoet prima, maar er mst nog wel het een en ander. Nu kreeg ik van de week tot mijn verbazing nog een nieuwe kaart op de GO700 gekregen. De laatste van mijn nu afgelopen abonnement. Dus ik kijk het eerst nog een paar maanden aan, en ga dan toch nog eens kijken naar de 6000 (of een 5000). Bedankt voor alle feedback in ieder geval
 3. Dank voor alle adviezen. Twijfel nog steeds tussen de G0 6000 en nog een jaartje op de oude GO 700 (jaar i.v.m. een nieuw kaart abonnement). Ook omdat hier toch wordt aangegeven dat de GO 6000 nog niet helemaal "af" is. Wel nog een paar vraagjes. Aangezien ik nu een klein scherm gewend ben, zou een 5 inch voldoen, of is een 6 inch toch de meer prijs waard ? Hoe werkt de verkeers info nu precies ? Wordt tijdens de reis de route automatisch herberekend, of is dit iets wat je manueel aan moet geven ? Ik begrijp dat de verkeers info niet altijd even betrouwbaar is, op bepaalde routes zou ik die dan mogelijk ook wel wilen negeren, geen idee of dat mogelijk is.
 4. Dank voor de reacties. Ik neig toch een beetje naar die 5000 of 6000, maar zag inderdaad dat die nog een "work in progess"zijn. Maar dan heb je inderdaad iets wat weer een langere tijd mee kan. (al weet je nooit hoe betrouwbaar ze zullen blijken) Vopor montage in de auto gebruik ik nu zo een beanbag, geen idee of dat ook met een 5000 of 6000 goed gaat. Verder heb ik een thuislader om geen problemen te krijgen bij het bijwerken. Ik neem aan dat dit ook voor de 5000/6000 te krijgen is. (of leverd de usb port genoeg power ?) Hoe zit het met het updaten van die nieuwere toestellen ? Ik zag dat dit niet meer via TTHome gaat. Nu ben ik ook niet zo tevreden over de huidige TTHome, in combinatie van mijn al wat oudere PC is deze applicatie niet erg snel. En ja, ik heb inderdaad een eigen backup, maar deze ook nog nooit nodig gehad.
 5. Goededag forum leden, tot op heden heb ik een TT GO700, deze functioneert al een 7 a 8 jaar naar tevredenheid. Echter ben ik weer aan een nieuwe kaart toe, en voordat ik weer een jaar abonnement aanga wil ik even kijken of de GO700 niet aan vervanging toe is. De vraag is dan wat voor toestel zou ik het beste kunnen overwegen ? Ik vindt het huidige scherm wat klein. dus dat zou groter moeten zijn. Voor de rest zie ik bij een aantal modellen een lifetime update geleverd worden, dat spaart me wel wat geld uit. Belangrijk vindt ik dat ik een groot deel van Europa als 1 kaart heb, het toestel wordt voornamelijk gebruikt voor buitenlands ritten (deels onverhard in het buitenland). Ook zou ik ook wel eens andere werelddelen op het apparaat willen hebben op vakantie bijvoorbeeld. Maar dat zal niet zo vaak voorkomen, en huur ter plaatse kan ook een optie zijn, dus geen erg belangrijk punt. Het is wel handig dat ik via de GO700 ook SMSjes kan versturen, maar ik heb begrepen dat ik geluk heb omdat niet zoveel telefoons ook echt goed werken. Wel hoop ik dan weer een lange tijd met het toestel te kunnen doen, geen idee of de huidige toestellen nog 8 jaar mee kunnen. Wat zijn de adviezen hier ? Ik weet dat de GO700 nog goed werkt, maar op gegeven moment gaat alles een keer stuk, en elke keer nieuwe kaarten tikt ook wel aan in de loop van de tijd. Alvast bedankt, Ruud