FraCo

Leden
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About FraCo

 • Rank
  5+ poster
 1. Dank je wel voor je “reactie”. Het apparaat is inmiddels retour naar TT (scherm kapot). Het nieuwe (?) exemplaar is nadat ook daar de nodige gebreken aan zaten, met veel chatten, bellen, hersteloperaties etc. naar het schijnt eindelijk in orde. Issue kan wat mij betreft afgesloten worden.
 2. Dank je wel voor de suggestie. Apparaat was volledig opgeladen en lag aan een bron met 5,2 v. Ook op sigarettenaansteker in de auto geprobeerd. Op beide voedingsbronnen eerder geen problemen gehad. Inmiddels retour naar TT: er was namelijk nog een 'euvel': geen GPRS. En dat voor een vervangend apparaat dat volgens TT volledig was getest op alle functionaliteiten etc. PS Dat vervangende apparaat ipv mijn 1 jaar oude TT die vanwege onherstelbare batterijprobleem naar het autokerkhof is gebracht.
 3. Als ik TT inschakel krijg ik tromgeroffel maar geen beeld. Apparaat is nieuw. Ik kan dus ook geen herstel fabrieksinstellingen doen oid want ik zie niets. Als ik ergens op scherm tik, door ik wel dat er wat gebeurt. Als ik geluk heb met tikken kom ik zelfs in stemmodus en kan ik een opdracht geven die wordt uitgevoerd. Dus "onderliggende" systemen werken. Uiteraard ben ik in conclaaf met TT. Maar wellicht dat iemand een truc kent. Het scherm is bijna zwart dus lijkt het op iets van te weinig helderheid maar dat kan ik dus niet zien en niet ophogen. Ik kan ook nergens een gesproken commando daarvoor vinden.
 4. Eindelijk. Nadat ik vandaag in het eggie had vastgesteld dat de vi het echt niet deed telefonisch contact gezocht met TT. Wat een sof: meer dan 30 minuten in de wacht zonder resultaat. Toen boor UK-helpdesk gekozen: een verademing. Wat bleek: mijn account was ingesteld op verkeersinformatie uit Australië. Binnen een paar minuten gereset en apparaat idem. Alles nu ok.
 5. Dank allen voor het meedenken. Het apparaat was aangemeld (de rest deed het allemaal). Verder was het gisteren de eerste dag/keer dat ik hem gebruikte. De 2 services deden het niet via de SIM, de telefoon en ook bij gebruik van de wifi. Conclusie van mij was dat het ergens in het systeem zelf zou moeten zitten. Herstel fabrieksinstellingen leverde geen resultaat op. Na -tig keer resetten waarvan enkele keren t/m het zwarte scherm met de kleine lettertjes, werden de beide services opeens actief. De wonderen zijn de wereld blijkbaar toch niet uit. Nu maar hopen dat de TT5200 mij voor de rest veel plezier gaat opleveren..
 6. Goedemorgen, Omdat ik geen file- en flitsinfo ontvang op mijn gloednieuwe 5200 ben ik in het forum gaan zoeken kwam ik hier terecht. T/m de kleine lettertjes gaat het goed maar daarna stopt het systeem / schakelt zich uit; de tandwielen komen niet in beeld. Nog een tip? Frans
 7. Alle instellingen 3x gecheckt (en apparaat ook 2 x gereset) maar er komt geen verkeersinfo binnen. Ook flitsersinfo blijft achterwege. Weinig enthousiast over mijn nieuwe 5200. Die 1005 gaat nog niet de deur uit. Wie helpt???