Orca45

Leden
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Orca45

 • Rank
  25+ poster

Informatie

 • Mijn TomTom
  TomTom Go630
 1. Goedemorgen, Ik heb een vraagje. Wanneer ik mijn tomtom go5000 aansluit via het stopcontact om op te laden, wordt automatisch de tomtom opgestart, is dit normaal ? Als ik vervolgens de tomtom uitschakel, zie ik nergens dat de tomtom wordt opgeladen, ik zie geen oplaadlampje, of zoals bij een mobiel/tablet een afbeelding van een accu die oplaadt. Mijn vraag is dan ook : Wordt mijn tomtom wel opgeladen als ik hem uitgeschakeld aan een stopcontact leg ? Of moet de tomtom opgestart worden ? Alvast bedankt Orca45
 2. Dus als ik de kleine kaart zou installeren en dit maar 5,3 GB kost, dan zou het passen, dan heb ik ongeveer 1GB over als beschikbaar, Als ik dan de volgende keer wederom de kleine installeer zou het dan passen ? of moet ik die dan weer op een externe SD zetten ? Hoeveel MB extra is het meestal extra tov de huidige versie ?
 3. Hoeveel ruimte kost het dan voor de Europa kaart met Benelux gebouwen ? Maar biij het begin van de update zegt ie geen ruimte genoeg, is dat dan de complete kaart of kijkt hij als hij eerst de kaart verwijderd, en dan de update wil plaatsen of dit mogelijk is.
 4. bedankt holyhead. Kan ik nu mijn map die op de SD kaart staat ook overzetten terug naar mijn tomtom ?
 5. Ik zit toch nog even met een vraag: Als ik de volgende update krijg, en deze niet op mijn tomtom kan omdat deze te groot is, en ook niet op mijn SD aangezien ik daar nu nog maar 2GB vrij op heb, wat dan ? Heb ik dan een probleem ?
 6. bedankt tulpie en stemmen installeren en verwijderen, kan ik dat via Mydrive doen
 7. oke bergguy, bedankt. dus de oude update wordt automatisch verwijderd
 8. berguy bedankt Maar aangezien ik geen ruimte had op de tomtom zelf wordt de nieuwe kaart op de SD gezet. Hij is nog bezig met installeren. Maar waarschijnlijk staat de 9.46 dus op tomtom en de 9.51 op SD Moet ik nu op de tomtom kaartwisselen ? En hoe verwijder ik de oude kaart van de tomtom ? Zie ook http://www.jouwtomtom.nl/forum/index.php/topic/25248-bestandsbeheer/#entry218168
 9. Ik heb even een vraag : Kan ik ook zien wat er op mijn TomTom go5000 staat ? Is het mogelijk om de bestanden toonbaar te maken, in mydrive connect zie ik het niet, of zie ik iets over het hoofd ? Want ik wil eigenlijk oude kaarten verwijderen, en ook mijn flitspalen eraf gooien, wil geen risico lopen dat ik een bekeuring krijg in buitenland. Kan iemand mij hierbij helpen.
 10. Dank je Tulpie Ik heb er net een 8GB micro SD in gedaan en is het aan het installeren Heb ik dan nu de 9.46 en de 9.50 kaart erop staan ? Moet ik nu van kaart wisselen ? Is de SD kaart wel snel om vanaf te lezen ? Het is toch raar, dat de G05000 dus standaard wordt geleverd met een eigenlijk te kleine opslagcapaciteit, als je bij de eerste update eigenlijk al een SD kaart moet plaatsen
 11. Ik heb een nieuwe tomtom Go5000. En ik kreeg de melding dat er een nieuwe update van de kaarten is. Die kaart is 6200 MB, en ik heb 147MB vrij ? Wat moet ik doen ? moet ik nu al een extra geheugenkaartje kopen voor de TomTom ? Of kan ik op een andere manier toch de kaart-update doen ? Kaart verwijderen ? Hoor graag van jullie Orca45 PS: Welke geheugenkaart kan in de Go5000 ? en hoeveel opslag kan ik kopen ?
 12. Goedenmorgen, Ik heb een abonnement van 3 maanden op de Flitsservice voor mijn Go5000. Nadat deze verloopt zijn daar alternatieven voor ? Zijn er POI's die in ieder geval de vaste flitsers weergeeft ? Waar kan ik deze vinden ? Of gebruiken jullie een mobiele App, zoals flitsnav of flitsmeister ? Orca45
 13. ik begrijp het, maar zoals je in de mail stuurde, ik kan niet er een plaatje bij doen, van bijvoorbeeld sheel embleem ? Maar waarschijnlijk kan ik ook zoeken naar shell in de tomtom ? En restaurants, ziekenhuizen, enz moet ik ook kunnen vinden ?
 14. Nog even 1 vraag over de POI's Kan ik alle poi's downloaden, om moet ik speciale hebben die voor de Go5000 zijn ?
 15. handleiding zat er niet bij, alleen een paar blaadjes. Handleiding maar even gedownload van de tomtom site Pagina 22 en 23 staat bij mij uitleg over de iconen Onderstaande kan ik niet vinden Het scherm staat in 2D (dus net als een kaart) of 3D (reisbegeleidingsweergave). pag. 22 en 23. Op pagina 23 staat een plaatje met onder punt 1 de 3D mogelijkheid.