Octopussy

Leden
 • Content count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Octopussy

 • Rank
  25+ poster
 • Birthday 09/01/1958

Informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Plaats
  Borne
 • Mijn TomTom
  GO6000
 1. Geweldige oplossing. De handel werkt
 2. Hoi, Het gaat niet om een tussenstop, maar om het icoontje dat er uit ziet als een picknick-tafel. De picknick-tafel staat ook in de rechterbalk. zoals ik al aangaf ik kan dit niet verwijderen, zie afbeelding.
 3. Mr. M bedankt voor het meedenken. Helaas het werkt niet, heb de hele handel maar gewist. Ook de handleiding geeft geen werkende oplossing. gezocht op verwijder tussenstop, bla 68. Hier wordt gerept over een dropdown menu met een verwijder optie. Alleen is deze optie niet aanwezig in mijn versie : 17.300.0018.311 (0)(12-10-2017).
 4. Ik ga het bekijken zodra ik mijn tt weer heb. Op dit moment is hij uitgeleend aan mijn schoonvader, hij wil kijken of de tt voldoet aan zijn wensen alvorens er een aan te schaffen.
 5. Ik heb een aantal routes in mijn go6000 staan. In deze routes zijn door aanraken rustpunten opgenomen. Ik kan nergens een oplossing vinden om deze te verwijderen, zonder de route te wissen. Kan mij iemand aan een oplossing helpen?
 6. wellicht wel wat laat, maar hier mijn bijdrage. Als ik op mijn go6000 kies voor tom tom services en vervolgens voor flitserupdates dan krijg ik de volgende melding: Je systeem ontvangt automatisch en in realtime locatie-updates voor vaste en mobiele flitsers. Je hebt een Lifetime-abonnement. Kijk ik op mydrive connec dan zie ik flitserupdates verloopt op 2017-02-14. Wat is nu wat? ik ben even de weg kwijt.
 7. Al iets bekend of het opgelost gaat worden? Is er een work-around? Nu ik ben overgegaan naar win10 krijg ik telkens als ik wissel van gebruiker het irritante scherm.
 8. Wellicht even een belletje naar de klantenservice van TT??
 9. Jammer dat TT niet over een import-/exportmogelijkheid beschikt, anders was het een idee om routes uit te wisselen.
 10. Nieuwe TT hebben wel een USB-aansluiting en wel een micro-usb. Je moet immers contact kunnen maken met je PC.
 11. 'Never change a winning team' zou ik zeggen. Jammer dat ze steeds goede zaken laten vallen. Op deze manier kom je nooit verder. De concurrentie is moordend. Willen ze overleven dan zullen ze wel moeten.
 12. Dus weer een tekortkoming in de nieuwste versies. Je betaald een vermogen voor steeds minder product. Op mijn eerste TT kan je bijna alles aanpassen, geluiden plaatjes enz.. Ik krijg zo langzamerhand het gevoel dat ik beter een ander merk had kunnen nemen. Ik weet dat de concurrentie moordend is, maar je moet wel blijven innoveren, anders verlies je de strijd.
 13. Hallo allemaal, Kent iemand een softwarepakket(freeware) waarmee je op eenvoudige manier een route kunt maken en deze kunt overzetten naar de 6000? Verder: is het ook mogelijk om bestaande routes op de TT te zetten, bv van de ANWB de Mergellandroute. Wij vinden dit een mooie route, maar wij zijn drukker met het opsporen van de routeborden dan met het genieten van de omgeving. Ook missen wij wel eens een bordje door het hoge onkruid.
 14. Hoi Ronald, Het signaal voor de verkeersinfo en flitsers staat los van het gps-signaal. Volgens ingewijden wordt er een soort sim-kaart gebruikt. Deze zou los kunnen zitten. Volgens mij een standaard probleem bij de nieuwe live-versies. Omdat die van mij nog geen week oud was en ik ook al contact had gehad met TT en diverse adviezen hier op het forum ban ik maar teruggegaan naar de leverancier. De serviceafdeling wist het niet, zij hebben de verkoper er bijgehaald. Hij had geen zin in een lange discussie en een moeizaam reparatietraject. Hij stelde direct voor om hen te vervangen voor een andere, zo nieuw uit de doos. Super service van Media Markt, dit had ik echt niet verwacht. Ik zou in jouw geval dezelfde route nemen.
 15. Je kunt ook even contacten met TT. Het lijkt eerder op een foutje dan op opzet. Als het echt niet lukt dan 'SPAM-FILTER'. Je kunt outlook ook zo instellen dat de mails in de box ongewenst worden geplaatst. Met het huidige snelle internet zijn een paar mailtjes meer of minder geen enkel probleem voor de performance.