ives.ameel@skynet.be

Leden
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ives.ameel@skynet.be

 • Rank
  10+ poster

Informatie

 • Mijn TomTom
  G730 interesse voor nieuw HD traffic toestel maar vooropgestelde Go 6000 mist teveel featurs en Go 1005 is niet beschikbaar.
 1. Ik heb altijd problemen met de live services in het buitenland werkt nooit of een keer op de tien en dan nog. Toestel nu teruggekregen van Tomtom hersteldienst, nieuwe soft op gezet hopelijk is het nu in orde. In belgië geen enkel probleem maar ja het buitenland .... misschien is het nu opgelost met die soft. Het afhandeling van de herstelling is prima geregeld door Tomtom.
 2. Mijn Tomtom GO 6000 always connected heeft problemen in het buitenland daar werkt het niet in België prachtig een we Frankijk binnenrijden na een 10 tal km geen Live services meer melding er wordt verbinding gemaakt met GPRS maar daar blijft het bij. Ooit een keer gelukt na drie uur rijden tot diep in Frankrijk, was fantastisch maar sedertdien niks meer in het buiteland. Nu teruggekregen van de hersteldienst van Tomtom ze hebben de allerlaatste sofware eropgezet maar verder niets gevonden. Navigeren geen probleem en in België supper die live services. Heeft nog iemand daar ooit problemen mee gehad. Kan zijn dat door de nieuwste software die de dienst na verkoop eropgezet heeft dat het nu wel lukt. Het herstel zelf ttz de hele afhandeling is zeer goed verlopen prima service van Tomtom.
 3. Heb dat TMC kid ook, maar in de praktijk is dat totaal nutteloos. Het HD traffic systeem van Tomtom is wel zeer goed.Is een van de redenen dat ik een G6000 wilde kopen, helaas mist dat toestel zoveel nuttige, ik zeg wel nuttige featurs dat ik maar bij mijn oud toestel gebleven ben. Ives
 4. Verkopen is al wat nog telt vandaag. De ene dag verkopen ze frieten en de andere dag auto en dan daarop groenten klantbinding is niet meer van deze tijd.
 5. Dit toestel is overduidelijk te vroeg op de markt gebracht, of ze plannen om binnenkort ermee te stoppen en nog vlug wat buit binnen te halen.
 6. Is inderdaad de best koop nu die Go 5000 toestanden zijn echt niet praktisch, missen teveel!
 7. Ja, maar uit de praktijk weet ik dat dat soms minder goed toestellen zijn, overblijfsels en zo. Maar langs de andere kant hebt U gelijk, ik ben (beroepsmisvorming) nogal achterdochtig. Zo goedkoop is dat toestel nu ook weer niet. Wel gaf Tomtom zeer mooie condities (155Euro) voor een Go 1005, helaas kun je die niet meer bekomen. Nu is dat ongeveer 225 Euro voor een GO 1005 gemiddeld, ik zal toch nog langer met mijn 730 voortdoen. Kost me dan niets. Ik ben gewoon ontgoogeld door die GO 6000, wat werkte, werkte prima, maar waarom de rest niet meer voorzien?
 8. Ik moet die Go 5000-6000 in zijn huidige vorm totaal niet. Zal een ander merk kopen daar heb je wel meer mogelijkheden en ze beginnen ook met digital traffic.
 9. Is volgens de winkel we de resten dus dat zegt ook iets.
 10. Ja dat klopt maar ze hebben me er wel op gewezen dat dat in feiten einde stocks waren, ik weet het echt niet meer,die Go 6000 mist echt teveel featurs ik blijf voorlopig met mijn 730 of verander van merk.
 11. Ja was net aan een splitsing maar anders kon je ook 1000 meter of meer ingeven. Ik gebruikte dat regelmatig op de buiten weet je nooit waar ze mee bezig zijn. Hij geeft je ook aan dat je moet omkeren om een andere weg te nemen hoor.
 12. Dit is de tweede keer dat ik de kans kreeg om de Tomtom Go 6000 te gebruiken. Ik heb de Tomtom Go 6000 mogen meenemen om te proberen en ik heb hen na gebruikt direct teruggegeven. Op de buiten, een omgevallen kar, je kunt geen obstructie ingeven, ik wilde Parijs vermijden maar kon niet ' reizen via' meer gebruiken, dat ding zende me steeds door Parijs. Je kunt wel een tussenstop insteken, maar dan ga je daar dan ook effectief naartoe. Je kunt ook geen alternatieve wegen kiezen, HD traffic is prima, maar een route kiezen waar het rustig is is nog veel beter. Wij gaan onze Tomtom zeker niet vervangen door de nieuwe types althans niet zonder update. met meer features, akkoord niet alles moet erop zoals vroeger maar of dat dan een verbetering is? Ik koos ook liever mijn adres op de oude manier, land stad adres nr. Nu is dat nogal verwarrend vooral met kleine gemeentjes, voor grotere wegen en steden is dat wel te doen. Je kunt meer op het schermpje als vroeger maar gemonteerd in de auto is dat ook weer niet ideaal om daar op te tokkelen, je zou er een kramp van overhouden (had ik). en die voetmontage die kabel blijft er bijhangen, nu kabel in het toestel, toestel in de houder en weg. Als ze op die manier autos zouden vernieuwen dan reden we weer zonder servostuur noch airco noch remassistentie.......Of ze willen dat we een ander merk kiezen, machelaan,of Mio of Garmin. Zouden ze daar aandelen hebben. Spijtig Tomtom deed tot nu toe goed werk.
 13. Vind dat een GPS moet dienen om te navigeren, maar dat de vroeger featurs zals handsfree bellen en opstructies op x- meter, rijden via, een afbreuk doen aan de Go 6000 en dat is een reden dat ik dat toestel niet koop. Ik zoek nog naar een Go 1005 met de voordelen van traffic en de voordelen van de vroegere featurs van Tomtom. Bij gebruik (go 6000) werkte de HD traffic zeer goed, maar toen ik op een binnenweg voor een niet gemelde versperring stond, ja dan stond ik daar, met mijn oud toestel obstructie ingegeven op 500 m en weg was ik. Dus Go 6000 een achteruitgang teruggegeven.