cortrans14

VIP leden
 • Content count

  570
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cortrans14

 • Rank
  500+ poster
 • Birthday 07/13/1961

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Beverwijk
 • Mijn TomTom
  - Tomtom 6000 Trucker Livetime edition, kaart: Europe Truck v1030.9532
  - iPhone 7 met Tomtom GO mobile 1.10.1 kaart: Benelux v1025.9402

Recent Profile Visitors

2,882 profile views
 1. kijk hier maar: https://nl.support.tomtom.com/app/contact/locale/nl_NL
 2. En nee, je kan inderdaad geen "eigen" icoons meet toevoegen aan een POI groep, hooguit een door tomtom geselecteerd icoontje
 3. De kaarten zijn niet van Apple, maar Apple Carplay heeft nu toestemming verleend om de Tomtom app Go werkbaar te maken via Carplay, net zoals Waze, Google Maps enz...... Als Tomtom fan voor mij een hele verbetering.
 4. Sinds afgelopen week is de app van Tomtom GO door een update ook beschikbaar gemaakt voor Apple Carplay. Er moet nog wel het een en ander veranderd worden, maar navigeren met je (Apple) telefoon met Tomtom Go op een toestel met Car Play is nu eindelijk een feit.
 5. En ook la is dit niet het juiste topic, maar alle lof voor Tomtom hoor........... In februari zouden de Tomtom kaarten werken met Apple Carplay, en ook dat is sinds afgelopen week een feit geworden......... Beetje later maar het werkt tenminste...... (nu nog de file meldingen in de zijblalk)
 6. mogelijk ols onderscheid omdat het een "deel" kaart is?
 7. Nee, Belgen die kunnen er ook wat van hoor pfffffff Maar inderdaad is dit een groot probleem voor de doorstroming van het vele verkeer. Ik erger mij daar mateloos aan, en ga er dan ook gewoon rechts langs (ook al mag dit wettelijk niet) Maar het is een trent die je overal ziet hoor, ik ben van de week in Duitsland geweest, ook daar weten ze niet meer waar je hoort te rijden..............
 8. Dat +40 is de besparende tijd ten opzichte van de huidige route, maar dat is OP DAT MOMENT, en doordat de drukte (zeker rond Parijs) continu wisselt kan het inderdaad dat de omweg maar 26 minuten korter duurde. Op het moment dat er dus weer (door file) een andere kortere route is, zal die inderdaad weer als groen verschijnen. Helaas is rond grote steden als Amsterdam maar zeker ook Parijs tijdens de spits het onmogelijk om zonder file rond de stad te rijden, dus mijn antwoord is dan ook "oogkleppen op en blik op oneindig" en hopen op een beetje geluk. (wat ben ik blij dat ik niet meer wekelijks in Parijs hoef te zijn pfffff)
 9. Vandaag ook voor het eerst met de Go app via Carplay genavigeerd, en ja, ook ik mis de file balk absoluut.........
 10. Helaas is dat ook mijn ervaring het laatste jaar. Gelukkig kom ik zelden meer de grens over bij deze werkgever, dus heb ik geen last meer van
 11. En ook de truckkaart is druk aan het updaten........
 12. Klopt, ik heb ook mijn Trucker 6000 en een GO 600 samen op 1 account.
 13. u hebt pb
 14. U weet toch dat u altijd op de rechterbaan moet blijven rijden, en alleen tijdens inhalen op mag u op de linker rijbanen rijden (en daarna weer rechts rijden). Bijna niemand doet dat meer, maar u bent nog steeds VERPLICHT om recht te rijden, één van de grootste ergernissen in het verkeer, samen met bumper kleven en geen richting aan geven bij het veranderen van rijbaan, en het verlaten van een rotonde. Sorry als beroeps chauffeur zie ik de hele dag niets anders meer..... (helaas)