wy2

Leden
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About wy2

 • Rank
  10+ poster

Informatie

 • Mijn TomTom
  Go6000
 1. Bedankt voor het meedenken. Ik heb mijn suggestie ook aan TomTom doorgegeven.
 2. Ik zou met zo weinig mogelijke handelingen (veiligheid) de navigatie (dus ook de route) willen uitschakelen (maar kaart moet zichtbaar blijven). Waarbij eventuele routepunten en eindbestemming in het geheugen blijven. Nadat ik een knop heb ingedrukt wordt de route weer berekend aan de hand van de dan geldende verkeerssituatie. Soms is het ook wel eens handig om van te voren een bestemming in te voeren, waarbij het eerste deel bekend is en dan op het laatste moment (met knop) de bestemming weer te activeren. Ik weet dat ik binnen het menu ook naar vorige bestemmingen kan zoeken maar ik wil onder het rijden niet te veel handelingen binnen het menu verrichten.
 3. bedankt, ga ik doen
 4. Ik wil toch nog even terugkomen op het voorstel van diverse personen om bij tijdelijke onderbreking van de route-instructies de TomTom in de slaapstand te zetten. Dit lijkt misschien een goede manier maar het vervelende is dat ook TomTom Traffic en Mydrive wordt uitgeschakeld. Als ik na een periode de Route-instructies weer wil hervatten duurt het vaak lang voordat Traffic en MyDrive weer verbonden zijn. Mochten er dan situaties veranderd zijn in de verkeersdrukte of omleidingen dan krijg ik deze niet door. Met andere woorden, de meest efficiënte oplossing zou toch een extra knop moeten zijn om de route-instructie te onderbreken maar wel zicht houden op de kaart. Het zou overigens wel makkelijk zijn als je TomTom kan benaderen met ideeën. (weet iemand of en waar dit kan)
 5. Bedankt voor het meedenken, maar ik heb "Hallo TomTom" uit staan. Ik vond dat TomTom te vaak dacht dat ik iets vroeg. Ik vind nog steeds dat een simpele extra knop op de display veel zou oplossen, maar ik kan nergens op de TomTomsite vinden waar ik ideeën kan aandragen.
 6. Kan inderdaad ook, bedankt
 7. Kan ook, bedankt
 8. Om de route te verwijderen moet je best veel handelingen doen (onder het rijden) Het gaat erom dat de navigatie tijdelijk wordt onderbroken, door bijv. een weg verandering die nog niet in de kaart is opgenomen. Na het passeren van deze weg kan de route weer actief gemaakt worden door bijv. op een knop te drukken.
 9. Beste mensen, jullie hebben gelijk. Na het plaatsen in de slaapstand komt soms nog een laatste navigatie melding als dit vlak voor een afslag gedaan wordt, maar daarna is het stil. Toch zou het handig zijn als op het scherm een knop staat met "onderbreek navigatie" zodat nog steeds de kaart zichtbaar blijft.
 10. Bedankt voor je reactie. Maar in de slaapstand blijft toch de navigatiestem doorgaan met aanwijzingen.
 11. Ik ben in het bezit van de GO6000. Wat ik mis is een extra knop om tijdelijk de navigatie te onderbreken en op een later moment weer te vervolgen. Ik weet dat je de huidige route kan wissen maar ik wil hem onder bepaalde omstandigheden (aangepaste wegen ed) tijdelijk onderbreken. Wie weet hier een oplossing voor.
 12. met de laatste versie van mydrive en softwareversie 15.500 op de go moet het vanaf vandaag ook mogelijk zijn routebestanden (gpx) te importeren. Ik kan het echter nog niet vinden en heb een vraag naar tomtom gestuurd. zie hier https://nl.support.tomtom.com/app/release_notes/type/navkit en met dit online programma kan je prachtige routes uitstippelen en opslaan. http://www.routeyou.com/nl/route/planner/0/outdoorrouteplanner
 13. Iedereen bedankt voor de snelle reactie. Hier heb ik wat aan.
 14. Zijn er nog kosten verbonden aan het gebruik van de tomtom service " Always connected" Ik overweeg namelijk de aanschaf van een GO 6000 en zie nergens of er nog bijkomende kosten zijn in bijvoorbeeld providerkosten ed.