johanun

Leden
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About johanun

 • Rank
  ...
 1. Hoi, zijn er meer mensen die (in de avondspits) geen of heel traag de files binnen krijgen via livetraffic? Dit is een betaalde services dus ik verwacht 1 minuut nadat ik tomtom heb opgestart de files binnen te hebben. Als het later binnenkomt, heeft het niet veel zin meer en zit ik mogelijk al op de verkeerde/drukke route. Dit probleem is dit najaar begonnen en verergert zich momenteel. Het doet zich vooral voor als het druk is op de weg en als je de filedetectie het hardst nodig hebt. Ik rij een Megane van 2013 met tomtom carminat. Ik rijd vaak van en naar Eindhoven op de A50. Ook in de bocht bij Ekkersrijt (a50) worden de files nooit aangegeven, dit is waarschijnlijk een fout in het file detectie algoritme van tomtom. Hebben meer mensen last van deze verschijnselen?
 2. Sinds maandag is de paarse weg verdwenen. Het enige wat ik heb ik gedaan is vrijdag de menu optie 'download kaartcorrecties' uitgevoerd en als bron alleen tomtom aangevinkt (stond daar ook op). Daarna kreeg geen geen melding of iets dat er wat veranderd is. UI technisch is dat natuurlijk niet erg netjes maar goed. Ik weet helaas niet of dit nu de oplossing is of dat er een tomtom progammeur is wakker geworden en enkele wegblokkades heeft opgeheven.
 3. Wegafsluitingen (paarse wegen) worden niet meer verwijderd nadat ze via mapshare?/live services? zijn binnen gekomen. Ik heb iig geen wegafsluitingen toegevoegd. Naar mijn mening moeten alle weg afsluitingen verwijderd worden na verloop van tijd of manuele optie hiervoor zijn. Hoe het nu werkt is erg irritant. Het gaat hier op een Carminat tomtom voor een megane. Ik zal nog even kijken voor de software versie. Het gaat bijvoorbeeld fout bij de a50 van eindhoven naar nijmegen bij ekkersrijt.Vorige jaar ging het een tijd fout bij ede op de a12.