Jessy1604

Leden
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jessy1604

 1. Hallo, welke TomTom (s) heeft geen telefoon nodig om verkeersinformatie te kunnen laten zien? Zoals mijn huidige TomTom Go 1005.
 2. Oké, hartelijk dank!
 3. Oké, ik zie dat bijv. de Go 5200 nog steeds te koop is en goedkoper is dan de nieuwe (premium) versies. En dit zie ik staan bij de kenmerken: WiFi ingebouwd, Lifetime kaarten wereldwijd, Lifetime verkeersinformatie en flitsers/gevarenzones alleen Europa Enig idee welke (oudere, nog verkrijgbare) versies dit allemaal hebben?
 4. Dank voor jullie reactie. Hoe werkt het dan met mijn huidige TomTom Go 1005? Daar zit toch ook geen simkaart in? Ik vind de Premium versies wel erg duur. Ik wil iig een navigatiesysteem waarbij ik geen Internet via mijn smartphone nodig heb voor verkeersinfo.
 5. Goedemorgen, Hoe voer ik de volgende coördinaten in? Op de TomTom begint het met een N of een E en ik kan geen minteken invoeren: LAT. 41.54375 LON. -8.019133 Zou moeten uitkomen in Portugal, Cabeceiras de Basto. Alvast bedankt!
 6. Thx! Ik had een andere site gevonden om te converteren maar daar kreeg ik steeds een foutmelding. Ik ga het vanavond proberen.
 7. Hallo, Hoe voer ik de volgende GPS-coördinaten in: Lat. 38.311979, Lon. -0.873588 De eerste lukt wel maar ik zie nergens een minteken voor de tweede. Alvast bedankt!
 8. Yep gelukt, bedankt!
 9. Ik ga het vanavond weer uitproberen André!
 10. Hi André, Zie boven, dan kom ik ergens anders uit........
 11. @Webr: De TomTom staat ingesteld op graden. Dus de eerste invoer (breedtegraad) begint met een N en de tweede met een W. Wat moet ik daar dan invullen?
 12. Ik snap je zin niet helemaal, waar moet ik "Hele kaart" intikken? Hier op het forum of op mijn TomTom??
 13. Dan kom ik uit in Sète-Tanger Mediterranée terwijl het ergens ten westen van Alicante (Hondon de las Nieves) moet zijn.