ipocyruq

Leden
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ipocyruq

 • Rank
  10+ poster

Informatie

 • Mijn TomTom
  TomTom Go 50
 1. Maar dan geen TT meer. Ze gooien hun eigen glazen in.
 2. T2 ook gereset. MDC compleet verwijderd en opnieuw (de laatste versie) gedownload. Dus op voor een zoveelste keer. Nu kom ik niet verder dan de melding dat T2 het systeem aan het controleren is. Ik geef het op. Voorlopig blijf ik nog met de kaart 1050 werken en als die een beetje erg verouderd raakt schaf ik wel een nieuwe aan. Let wel, NOOIT geen T2 meer. Bah, wat een slechte service. Lifetime, aan me hoela.
 3. Ok. Thanks. Resetten heb ik nog niet gedaan. Is nu de volgende stap. Je hoort van me.
 4. Vanaf gistermiddag 16:00 uur tot nu (10:40 uur) heeft "meneer TomTom" de boel staan controleren !!!! Ben er mee gestopt. Is een gebed zonder end geworden. Probeer het over een tijdje nog wel eens en anders een nieuwe? Maar dan beslist geen T2 meer.
 5. Ook hier snel glasvezel. Hij staat nu nog steeds te controleren maar ik "kiek morgen wel wat-ut-worden" is.
 6. Heeft bij mij in het verleden nooit langer geduurd dan zo'n 3 kwartier.
 7. Nou dan doe ik dat ook eens. Ik laat het resultaat morgen weten.
 8. Vanmiddag weer de stoute schoenen aangetrokken en een nieuwe poging gewaagd om de kaart te updaten naar versie 1055 Zoals aangegeven alles via Windows gedeïnstalleerd en vanaf de site van T2 de laatste versie van MDC gedownload en geïnstalleerd. Er is uiteindelijk een bestand gedownload maar hij staat nu al 4 uur te controleren! Hoe is dit mogelijk? Wil T2 soms af van de zgn Lifetime Update Service en mij trachten te bewegen om een nieuw app aan te schaffen? Tot de update naar versie 1050 van Europa nooit geen problemen gehad. Iemand nog met een oplossing????
 9. Ben al een paar weken bezig om mijn kaart te updaten. Krijg alleen maar de melding dat de servers het bij T2 erg druk hebben. Alle bovenstaand aangedragen oplossingen uitgeprobeerd maar helaas nog steeds zonder resultaat. Ook met een regeditor alle verwijzingen naar T2 gewist. Het betreft een TomTom Go 50 met lifetime update. Iemand nog een idee want ik ga me hier echt aan ergeren.
 10. Heb hetzelfde probleem. Helaas heeft het resetten niet geholpen. Bij start van MyDrive haal ik het vinkje weg bij de update van Mapshare om alleen de flitsers te downloaden, maar helaas. Telkens wordt gestart met de Mapshare en die blijft hangen bij 1 min. 47. en 0% voltooid. Wel fijn zo'n abonnement waar je niks mee kunt. Betreft TT50.