CitroenXM

Leden
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About CitroenXM

 • Rank
  10+ poster

Informatie

 • Mijn TomTom
  Start 20
 1. Ik heb het hele menu doorgelopen maar kan niets vinden wat duidt op Mydrive op het apparaat zelf. Let wel het apparaat is tijdens de rit niet verbonden met het internet, het gaat alleen om vaste flitspalen.
 2. Dat zal ik even moeten checken. De instellingen in het TT menu, neem ik aan, niet de instellingen van mydrive connect op de computer?
 3. Sorry, maar ik weet niet wat je daarmee bedoelt..
 4. Nee, ik krijg ook nog wel driemaandelijkse kaartupdates, alleen de flitspalen staan er niet meer op.
 5. Hoi, Ik heb een TT start 20 uit 2015 met lifetime updates. Laatst viel het mij op dat een bij mij bekende flitspaal niet meer op de kaart staat en het alarm dus niet meer af gaat zodra ik er langs rijd. Zijn deze van de kaart verwijderd sinds de laatste 2 updates? Hoop dat iemand dit weet. Groet.
 6. Het werkt inmiddels al wel. Ik moest een instelling veranderen in mijn Virtuele box, 3D-acceleratie uitzetten.
 7. Dus jij neemt aan dat ik illegaal bezig ben? Updates worden op dit moment uitgevoerd en kunnen worden gedaan als je dit wilt. Een ISO van Windows 11 kan gewoon van de Microsoft site worden gedownload. https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows11
 8. Ik gebruik Windows alleen maar om mijn TomTom te updaten en zelfs dat wil niet eens.
 9. Hoi allen, Ik wilde zojuist MD Connect op W11 installeren, maar het programma laat zichzelf in spiegelbeeld zien, ook raar. Ligt dat aan W11 of aan mij?
 10. Lijkt er op ja. Maar goed, hier mag een slotje op. En bedankt! (Ik kan trouwens uberhaupt niet updaten, het is spitsuur is de melding, ze zijn zeker druk met andere dingen)
 11. Daar dacht ik later ook aan... Maar ik heb geen abbo, dus dan kan hij ook niet verlopen.
 12. Ik kreeg deze e-mail gisteren. Ik heb voor zover ik heb begrepen een life-time abonnement. Iemand anders dit bericht ook gehad?
 13. Dit is al wel een oud onderwerp, maar het viel mij vandaag ook op. De TT heeft een maandje op mijn bureau gelegen, maar de accu was mooi leeg. Blijft hij altijd stand-by staan of kun je hem ook helemaal uitzetten?
 14. Om het af te ronden, het maakt niks uit of je de gedownloade .exe installeert of gewoon update. Dezelfde versie komt er op te staan.
 15. Rare jongens bij TT, het is gewoon Linux software, nou ja, het zal wel.