CitroenXM

Leden
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About CitroenXM

 • Rank
  10+ poster

Informatie

 • Mijn TomTom
  Start 20
 1. Lijkt er op ja. Maar goed, hier mag een slotje op. En bedankt! (Ik kan trouwens uberhaupt niet updaten, het is spitsuur is de melding, ze zijn zeker druk met andere dingen)
 2. Daar dacht ik later ook aan... Maar ik heb geen abbo, dus dan kan hij ook niet verlopen.
 3. Ik kreeg deze e-mail gisteren. Ik heb voor zover ik heb begrepen een life-time abonnement. Iemand anders dit bericht ook gehad?
 4. Dit is al wel een oud onderwerp, maar het viel mij vandaag ook op. De TT heeft een maandje op mijn bureau gelegen, maar de accu was mooi leeg. Blijft hij altijd stand-by staan of kun je hem ook helemaal uitzetten?
 5. Om het af te ronden, het maakt niks uit of je de gedownloade .exe installeert of gewoon update. Dezelfde versie komt er op te staan.
 6. Rare jongens bij TT, het is gewoon Linux software, nou ja, het zal wel.
 7. Wat is het nu? Het is toch logischer als er gewoon een update komt ipv opnieuw installeren. Software wordt normaliter toch immer geupdate ipv opnieuw te installeren.
 8. Ik weet al niet eens meer waar het over ging.
 9. Ik heb net mydriveconnect opgestrart en hij begon vanzelf te updaten, tja, dan hoeft die .exe dus ook niet dacht ik.
 10. Okee, bedankt. Maar wel een eigenaardige manier van updaten, het is een installmyconnect.exe. Dat lijkt eerder op een installatie dan een update.
 11. Ik krijg net een mail van TT om mydriveconnect te updaten. Is dit nodig, want dit staat er net 2 maand op? Hebben anderen die mail ook gekregen? Verbeter de prestaties van je systeem deze winter Update QuickGPSFix GRATIS en verbeter de prestaties van je TomTom-systeem, zodat je binnen enkele seconden aan je reis kunt beginnen, ook als het signaal zwak of deels geblokkeerd is. Gratis update
 12. Ik had wel 2 instellingen aangepast, scherm iets gedimd, dat scheelt ook al veel waarschijnlijk. En de optie "Dim scherm tussen instructies" aangevinkt. En "nav blijft aan als de stroom uitvalt" staat niet aangevinkt. Misschien is het de bedoeling dat hij na een half uur uit gaat bij inactiviteit, die tijdspanne was vrij constant, zou ook een goede optie zijn. Hij stond onaangeroerd op tafel namelijk. (Ik ben begonnen met de CX van mijn pa te gebruiken rond 1985, daarna een BX, 2 keer een Xm en een C5 Break, HP dus, nu helaas maar een C3.. )
 13. Ik heb even gekeken en op de plug staat dat hij een laadstroom geeft van 1,2A. Op de 220 volt lader, die eigenlijk bij mijn fotocamera hoort staat slechts 550mA, maar daar kon hij hem wel mee opladen, duurde wel een paar uur. Wat ik ook nog opmerkelijk vond, ik wilde zien hoe lang de accu het uit zou houden met een volle lading en heb hem in de kamer op tafel gezet en aangezet. Na een half uur ging hij uit, waarna ik hem weer aan moest zetten met het knopje, de accu bleef vol. Na 2½ uur was hij half leeg.
 14. Hier had ik dus ook op gehoopt, maar na een ritje van 10 minuten met de kabel er in uiteraard, deed hij nog niks. Alvast bedankt voor jullie andere antwoorden, ik lees het nu pas want ik dacht dat ik er een bericht van in mijn mailbox zou krijgen wanneer er gereageerd was... Maar, wat is een originele lader? Eentje die ik er nog bij zou moeten kopen? Er zit alleen maar een usb-kabel en een adapter voor de sigaretten aansteker bij. Als de TT opgeladen is, dan houdt hij de boel dmv de usb kabel wel op kracht, dat is het probleem niet.
 15. Hallo allen, Ik heb sinds 2 weken een TT start 20 en heb deze waarschijnlijk een keertje per ongeluk 's nachts aan laten staan waardoor de accu uiteraard 's morgens leeg was. Nu had ik hem hard nodig en had gehoopt dat hij het zou doen op de stroom door de accu van de auto door de sigarettenaansteker geleverd. Maar hij start niet op, ik moest hem dus eerst op de lader zetten en daarna kon hij pas worden gebruikt. Is dit normaal gedrag? Ik had namelijk wel eens van anderen met een nav gehoord dat ze deze er met een lege accu aanhangen en dan gewoon de boel aan konden zetten. Kan wel om een ander merk gaan, dat weet ik niet.