de bruecker guido

Leden
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About de bruecker guido

 • Rank
  ...

Informatie

 • Mijn TomTom
  TT 5100
 1. Op mijn tt6200 plaats ik eigen poi's in een afzonderlijk bestand via mydrive. Dit werkt perfect. Ik stel evenwel vast dat deze na één of twee dagen bij verblijf in Frankrijk verdwijnen. Het lukt me niet dit probleem in Frankrijk op te lossen. Wanneer ik thuis kom (België) en de tt aanzet wordt dit poi-bestand onmiddellijk toegevoegd, maar dus niet in Frankrijk. Hoe kan ik dit probleem oplossen ?
 2. hallo, ik gebruik een tt 6200 met volledige online verbinding. Ik heb geen enkel probleem met het toevoegen van poi-bestanden. Thuis worden die onmiddellijk opgenomen in mijn plaatsen. Mijn probleem is echter het volgende: Wanneer ik thuis vertrek werkt alles prima en kan ik al mijn plaatsen zien op de TT. Na enkele dagen verblijf in Frankrijk verdwijnen die van mijn TT en kan ik geen enkele van mijn eigen pois en poi-bestanden meer terug vinden. Soms komen ze automatisch terug zonder enige actie maar meestal niet. Zijn er nog gebruikers met hetzelfde probleem en kent iemand de oplossing ?
 3. hallo, Ik heb hetzelfde probleem gehad met mijn nieuwe tt 6200. Het probleem was dat de batterij onvoldoende opgeladen was en de aansluiting die ik gebruikte onvoldoende vermogen gaf. Na een voldoende sterke aansluiting via het stroomnet was het probleem opgelost. De output van de stroombron moet 5 V zijn.
 4. Beste, Zo doe ik dat met mij tt go 5100: Eerst route maken in tyre (itn bestand), deze dan kopiëren naar een minisd-kaartje. Daarna de minisd-kaart in de tt go steken, automatisch zegt deze dan dat er routes gevonden zijn op het kaartje en vraagt of je die wenst over te brengen naar de tt go. Dit bevestig je en het kopiëren gebeurt onmiddellijk. Bij mij werkt dit perfect zonder beperking van het aantal tussenpunten op de route.