diggel

Leden
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About diggel

 • Rank
  5+ poster

Informatie

 • Geslacht
 • Mijn TomTom
  START 50/55 (TomTom START) (2 GB)
  XL start
 1. Yep, dit lijkt te werken !!! Kreeg wel lading Norton meldingen over foute site etc.etc. dus even op andere manier gedaan. Wellicht is dit nog handig : Als je je reisplan in Google Maps maakt dan moet het geconverteerd worden naar itn. Ik vond daar dit enorm handige tooltje voor : http://www.benichou-software.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=4&lang=en Vooral als je de touristische routes wilt gebruiken dus van A via BCDE naar F is dit enorm handig. Route in maps maken. Link kopiƫren in progje, kiezen voor TomTom itn en opslaan. Tom aankoppelen en bestand in de itn map zetten. Ik ga het even thuis uitproberen deze week. Dank voor de hulp. Erg blij mee !!!!
 2. Hoi.....de schatkamer....daar mag ik blijkbaar niet in. Geen idee waarom niet. Zie bijlage. Maar er is vast een manier om eraan te komen. Kan het via WeTransfer of zo?
 3. Heb XL Classic. Helaas....dit werkt bij mij ( blijkbaar ) niet...
 4. Hoi, helaas kan dit bestandje niet meer gedownload worden. Het zou mij ook enorm helpen. Ga binnenkort op vakantie en zou ook graag een reisplan op mijn TT XL zetten die deze functie nu niet heeft. Het is een XL Classc ( Serie GV ) Heb deze geprobeerd maar dat lukte niet.
 5. Ik kan niet zoeken op postcode maar ik ga eens een route proberen.
 6. Ik ga eens even kijken. Wat toets je in?
 7. Hoi, ik heb een START 50/55 (TomTom START) (2 GB) en zit uit te vogelen of de Azoren (Portugal) daar ook op zitten (nooit extra kaarten gekocht). Ik kom er niet echt uit omdat bepaalde plaatsnamen enorm vaak voorkomen Kan iemand helpen?