jan60

Leden
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jan60

 • Rank
  ...

Informatie

 • Mijn TomTom
  Tom Tom Go 940 live
 1. Heb hier nu een Go live 750 liggen en een Go live 940, toevallig hebben ze alle 2 het zelfde probleem. Zitten er iets naast in het toetsenbord. Heb het gedownloaden prg erin gezet . En daarna in het menu ook kunnen calibreren met + teken over het scherm. Maar als ik daarna in het navigatiemenu een adres wil ingeven dan blijft het probleem zich toch nog voordoen. Vind het wel erg toeval dat beide dit hebben. Soms bekend euveltje van deze Go Live type's.
 2. holyhead, ik heb gedaan wat je schreef. Maar als ik de nieuwe waarden in een cat. txt bestandje in de root zet, zou hij het dan moeten overnemen. Als ik met opstarten de pwr-knop vast houd zie ik het zwarte scherm met daarin alle info. Hier zie ik echter dat de door mij veranderde waarde's er niet staan maar gewoon de oorspronkelijke die er al stonden. Met de 2e link van je die heb ik gedounload , maar daar weet ik eerlijk gezegd verder geen raad mee. Schoonmaken van screen had ik ook al gedaan, screen eruit gehad en onder de afdek plaatje. Is er nog een manier om het te calibreren verder ????
 3. Mijn Tommy zit er echt langs met het toetsenbord.klik ik bv op A krijg ik B. Tik ik op R zie ik de Q Dus calibreren maar hoe? De calibratie gegevens van nu die heb ik wel. En die moeten veranderd worden , hoe gaat dit gebeuren?Wie kan me hiermee helpen?