Gewoonrobert

Leden
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Gewoonrobert

 • Rank
  5+ poster
 • Birthday 08/30/1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.gewoonrobert.nl

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Woltersum
 • Mijn TomTom
  TomTom ONE
  TomTom Go 7000
  TomTom VIA 62
 1. En zoals hier al werd gezegd was er een Defect aan het touchscreen, er is echt helemaal niks aan te zien maar toch gaf het scherm afgelopen week weer de geest.....net op het punt dat ik hem hard nodig was in Duitsland. De nieuwe bestelde touchscreen voor de GO630 die dus gesoldeerd moet worden had ik inmiddels al besteld bij Alieexpres in China en deze glasplaat lag dus ook al klaar voor het geval die weer de geest zou geven. zaterdag 20-05-2017 was het zover de GO 7000 uit elkaar gehaald en voorzichtig de glasplaat met een verfbrander en mesje gedemonteerd eraf solderen was een eitje er weer op solderen ook....wel enorm kleine soldeerbaantjes maar het is dus gelukt de boel weer in elkaar en de map waar de nieuwe calibratie instond verwijderd en waarempel de GO 7000 truck van 7 jaar oud doet het weer normaal nogmaals iedereen bedankt voor de hulp en steun kosten tot nu toe € 6,02 en laten we hopen dat die er weer 7 jaar tegenaan kan.
 2. Solderen kan ik ook op fijne electronica dus dan ist de moeite wel waard om alvast ff een nieuw schermpje te bestellen als die weer begint te kloten kan ik hem vervangen.
 3. Ok dus toch een defect aan het touchscreen, nu is deze te vervangen maar kan ik qua GO7000 touchscreen natuurlijk weer weinig vinden. Is dit nou dezelfde als voor de GO630?
 4. Believe it or not maar na heel veel uurtjes puzzelen en opstarten van en in de TomTom is het me gelukt. Eerst met kleine stapjes werkte niet echt maar met grotere sprongen ging het des te beter na duidelijk verschil te hebben vernomen richting de goeie kant ben ik verder gegaan met fine tunen oftewel kleinere stapjes van 5 en waarempel daar was die weer. oude cijfers waren : 928 80 580 60 en dit is nu veranderd in: 928 80 475 50 maar nu blijft bij mij toch wel de vraag waar komt deze verandering nu ineens vandaan? Deze Go7000 word al zeker 6 tot 7 jaar bijna elke dag probleemloos gebruikt, waarom moet ik dan nu opeens kalibreren of blijft dit de grote vraag waarom zich dit ineens voor deed? De oude TomTom ONE new edition heeft dit probleem nooit ervaren. Bij deze iedereen die heeft geholpen BEDANKT voor de goeie hulp. Robert. (Gewoonrobert)
 5. Mijn TomTom's in de loop der jaren.....
 6. nou ga het eens met grotere stappen proberen want die kleine zetten idd geen zoden aan de dijk hier bedankt voor de info, wordt vervolgd
 7. Wat versta je onder kleine stapjes Holyhead?
 8. Hallo, Als trouwe gebruiker van TomTom stuit ik nu op een calibratie probleem met mijn GO7000 trucknav, ik kan niet meer bij de bovenste 2 regels komen en via de how to om het scherm te kalibreren is het wel iets beter geworden maar de bovenste regels kan ik dus dom weg niet bij komen. Is de GO7000 uberhaupt weer goed te kalibreren? Of kan ik er wel mee gaan stoppen? 90 928 136 860 Robert