Monika07

Leden
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Monika07

 • Rank
  5+ poster

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Amsterdam
 • Mijn TomTom
  TomTom mobile android en TomTom sport, Tomtom Citroen C4 cactus 2019 navigatie
 1. Helaas, TT zou de partij zijn die hier een antwoord op weet en de weg naar een handleiding zou kunnen wijzen. Geen enkele reactie, tekenend voor de klantvriendelijkheid.
 2. Volgens de consumentenbond zijn alke inbouwsystemen duur en ondermaats. Dat laat onverlet dat ook een ondermaats systeem vergezeld mag gaan van een gebruiksaanwijzing. Ze zijn duur genoeg.
 3. Bedankt, maar de hele citroensite afgezocht. Citroen is erg karig met informatie en verwijst naar TomTom. Zelfs bij de dealer is weinig kennis aanwezig en wordt naar TT verwezen. Die zegt weer dat zij geen gebruiksaanwijzing hebben en jawel, verwijzen naar Citroen. Uiterst klantonvriendelijk voor een aankoop van rond de 27.000. Kon geen gedetailleerde gebruiksaanwijzing van af, die blijft toebedeeld aan de mobiele TT voor 139 euro.
 4. Het bevreemd mij dat ik in mijn Citroen C4 Cactus 2019 ingebouwde TT navigatie citroen connect nav niet de mogelijkheid heb om bij het tegenkomen van een wegopbreking/versperring die niet direct kan omzeilen middels een TT commando zoals op een mobiele TT wel mogelijk is. Nu wordt ik telkens weer naar diezelfde versperring geleid of ik moet net zo lang daarvan wegrijden totdat TT een snellere route ontdekt. Of mis ik iets? Wie heeft de oplossing. Probleem is dat er geen TT instructieboek bestaat, en de citroen navigatie informatie uitermate summier is. Of is die ergens te downloaden. Bij voorbaad dank voor suggesties
 5. geluid

  dank, ik ben benieuwd
 6. geluid

  Ik heb zoals gemeld alle Nederlandse stemmen geprobeerd, Xander, Eva, Bram. Xander geeft in alle gevallen bij ingegeven route de eindtijd van de bestemming aan, maar daarna is alles stil. En zoals opgemerkt, soms na herinstallatie van TT, doet hij het heel even wel en valt daarna stil.
 7. Op mijn Motorola 4Gplus werkt de stembegeleiding niet (West Europa kaarten). Wel wordt na ingeven van de route aangegeven welk tijdstip gearriveerd wordt, maar na het starten van het rijden zwijgt de stem, welke ik ook kies. Soms na herinstallatie van TT is een eerste begeleiding hoorbaar, maar daarna valt de stem snel stil. Er is voldoende ruimte op het geheugen beschikbaar. Ik heb zowel de kaartinformatie op het intern geheugen als op de SD kaart uitgeprobeerd, zonder succes. Dit treed op bij alle tot op heden gedane telefoon software updates. Oorzaak??