tomtom107

Leden
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tomtom107

 • Rank
  25+ poster

Informatie

 • Geslacht
 • Mijn TomTom
  GO5200
 1. Ik heb helemaal geen verstand van de TT GO 930 maar denk simpelweg. Doe je er toch een SD kaart van 32GB in (maar misschien moet ik niet denken).
 2. Jammer dat in dit soort gevallen het verhaal van de TomTom medewerker nooit bekend wordt. Elk verhaal heeft namelijk twee kanten.
 3. Tja, niet iedereen is even daadkrachtig.
 4. Had je hem dan liever zonder korting?
 5. Ik heb een TomTom GO5200 en die heeft geen telefoon nodig (heeft een ingebouwde simkaart waarbij het gebruik kosteloos is). De GO6200 heeft dezelfde specificaties maar is dus groter. Wellicht zijn er nog meer toestellen.
 6. Met mijn opmerking is je vraag natuurlijk niet beantwoord maar bedoel je nu echt de GO500 of is dat een schrijffout en bedoel je de GO5100 (dit omdat de vraag in eerste instantie een GO5100 betrof).
 7. Inderdaad, je hebt het keurig afgesloten. Ik had het eerder moeten schrijven want dan had je het zelf niet hoeven doen. Nog belangrijker vind ik dat soms op fora een probleem wordt aangekaart wat wel wordt opgelost maar er niet bij wordt vermeld wat de oplossing was.
 8. Toch vreemd. Ben benieuwd naar de oplossing.
 9. Bedankt. Ben weer gerust gesteld.
 10. Ik kreeg 8 december ook de mededeling van TomTom als email binnen. Heb toen op updates gecontroleerd maar tot op heden geen updates. Nu kan het zijn dat ik eerder de update al binnen kreeg maar ik twijfel daar wel aan. Mijn geinstalleerde versie is 10.20.9238. Is dat inderdaad de laatste versie of mis ik iets? (ik weet niet of het iets uitmaakt maar ik heb alleen benelux op de TomTom)
 11. Zou het dit moeten zijn (zie afbeelding)?
 12. Hoi Raven. Je vraagt het zelf. Mij lijkt het wel een beetje extreem.
 13. Vreemd. Die van mij vraagt in dit geval: Ga je naar huis? (ja of nee vraagt hij niet maar kan je wel zien op het display) Als je ja zegt dan zegt hij "route wordt berekend". Zeg je nee dan gebeurt er wat dat betreft verder niks. Maar "fijn naar huis" klinkt ook niet slecht.
 14. Volgens mij hangt het er ook vanaf wat voor soort kaart er bijgewerkt moet worden. Benelux zal, denk ik, sneller gaan dan europa (om maar wat te noemen).
 15. Heb ook wel eens een melding gemaakt en "de fout" werd in no time bijgewerkt. Het kan natuurlijk zijn dat (vele) anderen dit voor mij al hadden gemeld. Daarnaast maak ik me niet zo druk over kleine dingetjes (bijv. 50 km waar 30 km zou moeten zijn). Ik zie de TomTom als een hulpmiddel, die ik af en toe ook in het buitenland gebruikl, en ben er heel tevreden over. Maar ik ben ook geen beroepschauffeur want die gebruiken hem dagelijks en dan komt het ook preciezer.