tomtom107

Leden
 • Content count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tomtom107

 • Rank
  50+ poster

Informatie

 • Geslacht
 • Mijn TomTom
  GO5200
 1. Dank voor de reactie. Ik heb geen aanwijzingen dat de accu van de auto bijna leeg zou zijn. De auto heeft ook niet lang stil gestaan en heeft ook niet veel korte ritjes gemaakt. Tijdens het rijden is de TomTom overigens altijd aangesloten op de auto-lader en ik had het idee dat de accu van de TomTom dan altijd vol geladen is. Sterker nog, ik had het idee dat een TomTom met een lege accu het altijd ook zou moeten doen als hij, tijdens het rijden, aangesloten is op de auto-lader. Naar aanleiding van uw reactie ga ik, voordat ik aan een rit begin, controleren of de accu van de TomTom op sterkte is.
 2. Hallo, Ik heb een TomTom GO 5200 die (soms) kuren vertoont. Hoewel ik de TomTom na gebruik nu uitzet bleef hij tot voor kort, na elke rit, in de slaapstand. Als ik de auto start gaat de TomTom altijd gewoon aan maar, anders dan voorheen start hij af en toe, na enkele meters gereden te hebben, weer opnieuw op (display gaat uit en weer aan). Vreemd, maar daarna bleef hij het wel gewoon doen. Echter, sinds kort gebeurt dat “opnieuw opstarten” af en toe om de paar minuten en dat dan (bijna) tijdens de hele rit. Soms doet hij het ook gewoon perfect. De TomTom staat gewoonlijk continue onder spanning (sigarettenaansteker). Dit opnieuw elke paar minuten opstarten (aan en uit gaan) blijft hij overigens ook doen als ik de spanning eraf haal. Iemand een idee wat de oorzaak kan zijn?
 3. Met de 1ste zin van je reactie heb je wel een punt. Sorry hoor, maar die 2de zin slaat echt nergens op.
 4. Kan wel zijn maar voor mij is er maar één.
 5. Ja, je weet niet wat de oorzaak is dat er minder wordt gereageerd. Het kan van alles zijn. Misschien is TomTom nu zo perfect dat er niets meer "te mekkeren" valt (ik geloof dat zelf eigenlijk niet) maar het kan ook zo zijn dat het met de corona perikelen te maken heeft. Er wordt kennelijk ook minder gereden door het thuiswerken.
 6. Hierbij een video hoe je een GO5200 kan openmaken. Met een beetje geluk komt de rest overeen met het eerdere filmpje van de GO5000.
 7. Nog even doorzoeken dan.
 8. Accu kopen Even naar you tube filmpje kijken Accu erin zetten Klaar
 9. Die link van Eef van Baal slaat toch nergens op. Zou het niet beter zijn als dit door de beheerder verwijderd zou worden?
 10. De actie die nu loopt lijkt mij niet slecht https://www.tomtom.com/nl_nl/promo/flashdeals-20-02/?utm_source=oneoff&utm_medium=email&utm_campaign=co_dr_flash_deals_rm_202005
 11. Nee, een adres heb ik niet. Wel lees ik het volgende: Als de Deelnemer meer informatie wil ontvangen over de Promotie, over de (gedistribueerde) prijzen, over TomTom-producten of-diensten of een klacht heeft over de Promotie, kan de Deelnemer contact opnemen met de klantenservice via http://nl.support.tomtom.com/.
 12. Het is zeker het weten waard. Maar met die verzendkosten kun je (overdreven gesteld) bijna een ticket kopen en het gaan halen
 13. Goed aandachtspunt. Voor zover ik dacht te weten zorgt de originele TomTom plug voor de omschakeling van 12V naar 5V (als 5V tenminste juist is). Ik zou daarom niet snel de originele plug er af gaan halen om vervolgens de vrijgekomen draden te verbinden met een usb aansluitplug (als dat al zou kunnen). Maar wie weet, stel dat het zou kunnen en je handig bent, er bestaat ook zoiets als een converter die 12 V omzet naar 5V. https://www.dennisdeal.com/products/cpt-ul-1-waterproof-12v-to-5v-3a-15w-dc-to-dc-converter-regulator-cpt-car-power-converter-step-down-module_1460772?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=gss&gclid=EAIaIQobChMIi-r6zaGS6QIVw-R3Ch0-_QOWEAYYAyABEgKjk_D_BwE
 14. Helemaal begrijpen doe ik het niet maar is dat wat (zie link)? https://www.allekabels.nl/sigarettenaansteker/1616/1074932/sigarettenaansteker.html?gclid=EAIaIQobChMIsNiwvuOP6QIVDLh3Ch32eAGGEAQYBSABEgIsgfD_BwE