tomtom107

Leden
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tomtom107

 • Rank
  25+ poster

Informatie

 • Geslacht
 • Mijn TomTom
  GO5100 en 5200
 1. Inderdaad, je hebt het keurig afgesloten. Ik had het eerder moeten schrijven want dan had je het zelf niet hoeven doen. Nog belangrijker vind ik dat soms op fora een probleem wordt aangekaart wat wel wordt opgelost maar er niet bij wordt vermeld wat de oplossing was.
 2. Toch vreemd. Ben benieuwd naar de oplossing.
 3. Bedankt. Ben weer gerust gesteld.
 4. Ik kreeg 8 december ook de mededeling van TomTom als email binnen. Heb toen op updates gecontroleerd maar tot op heden geen updates. Nu kan het zijn dat ik eerder de update al binnen kreeg maar ik twijfel daar wel aan. Mijn geinstalleerde versie is 10.20.9238. Is dat inderdaad de laatste versie of mis ik iets? (ik weet niet of het iets uitmaakt maar ik heb alleen benelux op de TomTom)
 5. Zou het dit moeten zijn (zie afbeelding)?
 6. Hoi Raven. Je vraagt het zelf. Mij lijkt het wel een beetje extreem.
 7. Vreemd. Die van mij vraagt in dit geval: Ga je naar huis? (ja of nee vraagt hij niet maar kan je wel zien op het display) Als je ja zegt dan zegt hij "route wordt berekend". Zeg je nee dan gebeurt er wat dat betreft verder niks. Maar "fijn naar huis" klinkt ook niet slecht.
 8. Volgens mij hangt het er ook vanaf wat voor soort kaart er bijgewerkt moet worden. Benelux zal, denk ik, sneller gaan dan europa (om maar wat te noemen).
 9. Heb ook wel eens een melding gemaakt en "de fout" werd in no time bijgewerkt. Het kan natuurlijk zijn dat (vele) anderen dit voor mij al hadden gemeld. Daarnaast maak ik me niet zo druk over kleine dingetjes (bijv. 50 km waar 30 km zou moeten zijn). Ik zie de TomTom als een hulpmiddel, die ik af en toe ook in het buitenland gebruikl, en ben er heel tevreden over. Maar ik ben ook geen beroepschauffeur want die gebruiken hem dagelijks en dan komt het ook preciezer.
 10. Ja, als je gaat dreigen om het wereldkundig te gaan maken dan denk ik dat holyhead wel bang gaat worden.
 11. Het blijft inderdaad "kijk en vergelijk". Eerst contact opnemen met TomTom en kijken wat ze bieden en daarna "winkelen". Zelf denk ik dat, als je het apparaat bij ING rentepunten koopt, je niet zo snel elders voordeliger uit bent.
 12. Ik denk het te begrijpen. De Go 5200 en 6200 zijn al perfect. Probeer daar nog maar iets aan te verbeteren.
 13. Bij de rentepunten heb je een Go5200 voor € 231,00. Moet je wel rentepunten hebben natuurlijk of iemand die dat voor je wil organiseren. Scheelt in prijs niet veel met de genoemde prijs van de Go520
 14. Sorry, dat was mij niet opgevallen.
 15. Ik heb nog nooit last gehad van een "zakkende" TomTom. Omdat ik er een hekel aan heb dat er op mijn voorruit een afdruk komt van mijn TomTom houder heb ik er voor gekozen om een schijf te plaatsen op het dashboard om daar de TomTom op te bevestigen. Nu rij ik ook geen enorme afstanden en zeker niet op erg hobbelige wegen maar het zou zo maar kunnen dat de stand van de TomTom op zo'n schijf er debet aan is dat ik hier geen last van heb. Het is het proberen waard (als je tenminste zo'n schijf op je dashboard wil hebben).