Manusco

Leden
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Manusco

 • Rank
  25+ poster

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Kampen
 • Mijn TomTom
  Go 5200 Wifi
 1. Bij mij start MyDriveConnect vanzelf op als ik mijn systeem aansluit op de computer. Werkt dat weL?
 2. @BranvT, voor de duidelijkheid, niet Mydrive, maar Mydrive Connect. Programma'tje even apart downloaden.
 3. Ik ben gestopt met updaten via Wifi. Werkt niet, traag, soms halverwege storing, geen verbinding etc. etc. etc. Ik doe de updates nu via mijn laptop ( Mydrive Connect). Nu altijd goede en snelle verbinding. Ook de grootste updates snel en zonder probleem binnen.
 4. Ik selecteer in dit geval Auto met caravan. Hiervoor zijn geen beperkingen, dus zou het systeem de route via de snelwegen moeten aangeven.
 5. Ik zie trouwens dat het ook gebeurt als ik een vrachtauto selecteer.
 6. Bedankt.
 7. Loek, Hierbij een voorbeeld. Op printscreen 1 heb ik een route gemaakt van Zwolle naar Charleville, een stadje net over de Franse grens. Op deze route kom je geen tolweg tegen. Als ik aangeef met tolwegen zie je dat het systeem netjes de snelwegen ( A50, A73, A2, E25) volgt. Neem ik dezelfde route met vermijden van tolwegen stuurt het systeem me overal via N wegen ( zie printscreen 2). Ik gaf dit 2 jaar geleden al eens door, maar toh niets aan gedaan. Het vervelende hieraan is dat ik b.v. geen route kan plannen voor mijn vakantie in Frankrijk, ik krijg dan de meest gekke en onlogische routes.
 8. Ach, twee jaar geleden al aangegeven dat er een fout in het systeem zit, als ik aangeef dat ik tolwegen wil vermijden. Het systeem stuurt mij dan al in Nederland en Belgie over allerlei b-wegen, terwijl de snelwegen hier geen tolheffing kennen!
 9. Wordt het niet beter als je het beeld iets kleiner maakt ( Links op het minteken drukken) ?
 10. Volgens mij ( en de handleiding) betekent dit langzaam rijdend verkeer. Correctie: Het ligt er aan wat voor balkje het is, Is er sprake van een hele oranje balk is het langzaam rijdend verkeer, is het een witte balk met oranje pijlen ( >) is het een onbekend ongeluk, is het een witte balk met oranje schuine streep ( / ) is het een gesloten rijstrook.
 11. Update: Het is mij gelukt om via de computer en MyDrive Connect mijn systeem weer ok te krijgen. @Naik, bedankt !
 12. Bedankt voor de reactie. Ga er vanmiddag maar eens voor zitten.
 13. OK, voor zover bedankt. Ga morgen wel bellen met TomTom. Denk dat het geen vriendelijk gesprek wordt. Zal proberen mij in te houden.
 14. Gedaan. En nu wordt het nog leuker. Zodra ik het systeem heb opgestart krijg ik een melding: Voordat u het systeem gebruikt moet u een kaart downloaden. Zodra ik dat doe krijg ik een melding : geen WIFI. Maar ik kom niet bij de WIFI om deze te controleren of wat dan ook, want voordat ik daar heen kan moet ik : eerst een kaart downloaden. Maar ik kan niet downloaden zonder wifi, dus..... enz. enz. Ik wordt inmiddels doodziek van TomTom. Het is iedere keer weer iets met de update. Maar goed, hoe nu verder?? Wifi instellen lukt niet zonder eerst een kaart te downloaden, maar downloaden lukt niet zonder Wifi.