Manusco

Leden
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Manusco

 • Rank
  25+ poster

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Kampen
 • Mijn TomTom
  Go 5200 Wifi
 1. Wordt het niet beter als je het beeld iets kleiner maakt ( Links op het minteken drukken) ?
 2. Volgens mij ( en de handleiding) betekent dit langzaam rijdend verkeer. Correctie: Het ligt er aan wat voor balkje het is, Is er sprake van een hele oranje balk is het langzaam rijdend verkeer, is het een witte balk met oranje pijlen ( >) is het een onbekend ongeluk, is het een witte balk met oranje schuine streep ( / ) is het een gesloten rijstrook.
 3. Update: Het is mij gelukt om via de computer en MyDrive Connect mijn systeem weer ok te krijgen. @Naik, bedankt !
 4. Bedankt voor de reactie. Ga er vanmiddag maar eens voor zitten.
 5. OK, voor zover bedankt. Ga morgen wel bellen met TomTom. Denk dat het geen vriendelijk gesprek wordt. Zal proberen mij in te houden.
 6. Gedaan. En nu wordt het nog leuker. Zodra ik het systeem heb opgestart krijg ik een melding: Voordat u het systeem gebruikt moet u een kaart downloaden. Zodra ik dat doe krijg ik een melding : geen WIFI. Maar ik kom niet bij de WIFI om deze te controleren of wat dan ook, want voordat ik daar heen kan moet ik : eerst een kaart downloaden. Maar ik kan niet downloaden zonder wifi, dus..... enz. enz. Ik wordt inmiddels doodziek van TomTom. Het is iedere keer weer iets met de update. Maar goed, hoe nu verder?? Wifi instellen lukt niet zonder eerst een kaart te downloaden, maar downloaden lukt niet zonder Wifi.
 7. OK, een normale opstart dus. Al verschillende keren gedaan, maar dit helpt niet. De update blijft onzichtbaar.
 8. Graag uitleg, wat en hoe doe ik een harde reset ?
 9. Ik word er moedeloos van, weer een probleem met updaten. Als ik mijn systeem ( Go 5200) opstart krijg ik een melding dat er een update (kaarten Europa) beschikbaar is. Klik ik dan op "update uitvoeren" kom ik in het menu update's. En daar zie ik geen kaarten staan die beschikbaar zouden zijn. Alles werkt goed, en WIFI / Bleutooth zijn ingeschakeld, en volgens het systeem verbonden. Hoe kom ik en waar vind ik mijn update (volgens mij kaart 1055) ????
 10. Ik probeer hem te downloaden, maar krijg "geen contact met de server". Neem aan dat het dus gigantisch druk is met downloaden. Zal het later nog eens proberen. Kan natuurlijk ook (weer) een probleem zijn bij TT, vorige update lukte ook al na heel veel moeite.
 11. Uiteindelijk, na meer dan een week het minimaal 4 x per dag te hebben geprobeerd zonder goed resultaat, mijn systeem maar gereset. Dit schijnt te hebben gewerkt, het systeem staat nu te downloaden. Alweer een min punt voor TomTom. Het gaat wel heel hard nu met de minpunten !!!
 12. Tijdens mijn vakantie kreeg ik een melding dat er een nieuwe kaart (10.50) klaar staat. Nu een paar dagen terug van vakantie probeer ik de kaart te downloaden. Maar, zodra ik aangeef te downloaden krijg ik direct een melding "Oeps een foutje, probeer het nogmaals". Ik probeer inmiddels al een aantal dagen, verschillende keren per dag opnieuw de kaart te downloaden, maar helaas, de melding komt iedere keer weer terug. Voor zover ik kan beoordelen is wifi verbinding OK. Wie weet wat het probleem is, cq wat de doen? Herman.
 13. Inderdaad. Afgelopen week van links naar rechts en van boven naar beneden door Nederland gereden. Op heel veel ( de meeste !!!) wegen werd een foutieve maximale snelheid aangegeven. Het is dus duidelijk op de borden kijken, en NIET vertrouwen op de door TT gegeven snelheden. Ik had dit al eerder aangegeven, maar duidelijk niets aan gebeurd. Naar mijn mening gaat TT hard achteruit, ik betwijfel of mijn volgende systeem een TT wordt.
 14. OK, ga ik proberen. In ieder geval alvast bedankt voor deze tip.