kootjekluit

Leden
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kootjekluit

 • Rank
  5+ poster

Informatie

 • Mijn TomTom
  Go 620
 1. Hallo, Ik heb een TT GO620 met SD kaart. Via Mydrive heb ik talloze routes en plaatsen ingevoerd en gesychroniseerd met de TT. Nu heb ik het idee dat de TT hierdoor heel traag wordt. Daarom zou ik deze op willen slaan op mijn laptop. Kan dit? Volgens mij heb ik het eerder gedaan maar weet niet meer hoe het moet. Vast bedankt voor de support!
 2. Inmiddels een 32GB Micro SD kaart aangeschaft, geformatteerd via de TT en de kaart van de VS en Canada gedownload. Werkt zonder problemen. Veel dank voor de support!!
 3. @Tulpie Bedankt voor de info. Weer wat wijzer geworden. Ga ik MyDrive Connect maar van m'n laptop gooien. Aan MyDrive heb ik dan genoeg om idd POI's e.d. aan te maken. Vreemd dat ze niet duidelijk aangeven met welke types je wel of geen kaartzones kunt gebruiken. Of ik heb er overheen gelezen. Anyway... Het bijplaatsen van kaarten was me wel bekend. Ik ga een SD kaar aanschaffen en het op die manier proberen. Ik laat weten of het gelukt is
 4. Hey Bika, Dank voor je reactie. Blijkbaar hetzelfde probleem dus met MyDrive Connect. Via wifi haalt de mijne ook gewoon de updates binnen. Echter de kaartzones zouden via MyDrive Connect moeten gebeuren en dat werkt helaas niet. Er kan inderdaad een Micro SD kaart in. Vraag is dan waar ik de betreffende kaartzone vandaan haal en of dat zonder meer werkt als ik die op de SD kaart zet.
 5. Hallo, Al eerder een probleem gemeldt over MyDrive connect. Toen kon ik geen POI's laden. Uiteindelijk opgelost door via de browser in te loggen op MyDrive(dus niet via het op m'n laptop geinstalleerde MyDrive Connect). Op m'n TT Go620 wifi staat nu de kaart van Europa. Daar zou ik graag de VS bij willen zetten maar deze is te groot. Onvoldoende geheugen. Oplossing zou kunnen zijn om een kaartzone(Noordwesten) te installeren. zoals hier omschreven. Dit lukt echter niet. Er gebeurt het volgende: Ik start MyDrive op. Er verschijnt een scherm met t"Mijn Systemen" en "Selecteer een systeem dat je wilt beheren". Hier staat m'n TT bij.Vervolgens sluit ik de uitgeschakelde TomTom aan. Deze start met tromgeroffel op. Zodra deze opgestart is verschijnt er een scherm in MyDrive Connect met de tekst: "EENVOUDIG UPDATENDownload de nieuwste updates direct op je systeem. Je hebt geen computer nodig!Je systeem heeft ingebouwde Wi-Fi, waardoor je heel eenvoudig de nieuwste software en kaarten kunt downloaden". Verder gebeurt er niets en kan ik ook niets. Ik gebruik Windows 7, Google ChromeVersie MyDrive connect: 4.2.4.3691 Weet hier iemand raad mee en/of is er nog een andere manier om een kaartzone op m'n TT te installeren? Vast bedankt voor de support.
 6. Bedankt voor je antwoord Ajee. Deze optie staat helaas niet in het lijstje onder Uiterlijk. Zal dus ws niet kunnen in de GO620
 7. @Ajee: het schijnt dat je in MyDrive kleurtjes kan geven aan je POI's maar ik kan niet vinden waar. Heb jij enig idee?
 8. Hallo, Bedankt iedereen voor de snelle reacties. Ik ben er nu achter dat er een verschil zit tussen MyDrive en MyDrive Connect. Zoals ik aan het begin vermeldde had ik MyDrive Connect op mijn laptop geinstalleerd maar kom ik niet verder dan het aangegeven scherm over het updaten van m'n GO620. Blijkbaar werkt MyDrive Connect niet samen met de GO620? Toen ik echter met mijn TomTom account inlogde op de website MyDrive kon ik wel POI's laden. Lijkt het dus opgelost hoewel het vreemd blijft dat in de handleiding gesproken wordt over MyDrive Connect.
 9. Hallo, Ik ben neiuw hier, opzoek naar een oplossing voor een probleem. Hopelijk vind ik die hier. Onlangs heb ik voor vakantie een TT Go 620 gekocht. Op internet heb ik een groot aantal POI's gevonden en het leek me makkelijk deze via Mydrive Connect te laden(neem aan dat dat kan). Dus de TT aan de laptop gekoppeld. Als eerste kwam ik het probleem tegen dat de laptop niet in verkenner herkend wordt. Na veel updaten van windows en speuren op internet kwam ik erachter dat de TT niet meer als drive letter in verkenner te zien is. Overigens als ik naar Apparaatbeheer ga dan staat deze wel bij m'n USB poorten vermeld. Dan MyDrive Connect geinstalleerd. Als ik deze start en de TT koppel krijg ik een scherm te zien met de tekst: UPDATE EENVOUDIG JE GO 620 / GO PROFESSIONAL 620 Download de nieuwste updates direct op je systeem. Gebruik Wi-Fi om de nieuwste updates direct op je systeem te downloaden. Je kunt ook MyDrive Connect gebruiken en verbinding maken via je computer. Updates downloaden op je systeem *Als je andere systemen wilt beheren, moet je eerst dit systeem loskoppelen Verder gebeurt er niets en kan ik ook niets. Volgens mijn TT is deze helemaal up too date Als ik de TT loskoppel springt de MyDrive Connect terug naar het scherm met Mijn systemen Wie kan mij helpen? Vast bedankt!!