Jan de Tovenaar

Leden
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jan de Tovenaar

 • Rank
  25+ poster

Contact Methods

 • ICQ
  0

Informatie

 • Geslacht
 • Plaats
  Helmond
 1. Als ik een route gepland heb en opgeslagen kan ik na het opnieuw oproepen van die route geen tussenpunten meer invoegen. Al ik op een locatie van de kaart klik komt en pop-up scherm met de melding plan route. Als ik dan op de drie puntjes klik, komt er een uitrol-scherm met de meldlngen -gebruik als beginpunt-voeg plaats toe- verzend bestemming naar systeem en voeg toe als werklocatie. Geen mogelijkheid dus om een tussenstop aan te geven. Wie kan me helpen.
 2. Wie kan me helpen aan een los aansluitvoetje van de GO 700. Rest van bevestiging heb ik al.
 3. Na nieuw installeren van flitspalen.nl is werkt intussen weer alles. Bedankt voor jullie reacties. Bericht kan gesloten worden.
 4. Gedaan staan wel op rechtrer gedeelte van tthome maar kan ze niet vinden in tt. Wat kan er fout zijn.
 5. Medegebruikers. Bedankt voor jullie adviezen. Het is me gelukt om de kaarten West en midden europa over te zetten. Gsaf in eerste instantie aan dat erf minimaal een kaart olp de tt moest blijven staan. Na het negeren verwijderde hij dee olude versie en kon ik de nieuwe installeren. Vreemd genoeg stond op Home dat de versie 1,7 GB was terwijl op de tt maar 1,6 GB aangegeven wordt. Verder ben ik al mijn routes kwijt?? en ook mijn favorieten. Ze staan wel op het rechterveld van tthome. Op de tt zelf kan ik ze echter niet oproepen. Heb ik iets fvoute gedaan of moet ik nog iets doen. Wie kan me ( leek ) helpen
 6. Geacht forum, Heb Go 700. Ben geen ITer. Had kaarten West-Europa. Nieuwe update gekocht en gedownload met tomtom home. Wil nieuwe versie op TT zetten. Geeft aan niet genoeg ruimte. N adat ik backup gemaakt probeer ik de oude versie te verwijderen. Geeft TThome aan dat er minstens 1 kaart op moet blijven staan en deze dus niet kan verwijderen. Kunnen jullie me helpen. Hoe moet ik nu verder. :unknw:
 7. Ik zou de volgende aanpassingen wensen: 1. De optie TOERISTISCHE ROUTE. Vermijd snelwegen geeft voor een toeristische rit teveel ( grote wegen)> De korste route geeft te vaak zandpaden en of wegen die niet begaanbaar of wettelijk niet toegankelijk zijn. 2. Aanpassing van KLEUR of keuze mogelijheden kleur KOMPASNAALD. Is erg moeilijk te onderscheiden. 3. Bij routeplanning de mogelijkheid om aan te geven "plaats" en" doorgaande weg" makkelijk bij samenstellen route als je niet bekend bent met de omgeving
 8. Heb je ook ervaringen met "Vermijd snelwegen".
 9. Kan mij iemand vertellen of, en zo ja hoeveel geheugen ik op een SD kaart over moet houden om Tommy goed te laten werken. Heb nu van een 1 GB kaart 40 MB over. Is dit voldoende.
 10. Bedankt voor de snelle reactie de flitspalen frankrijk staan erop. Jan
 11. Hans, ik ken geen Frans wil wel op vakantie naar Vogezen en Elzas. Kun jij me aangeven hoe ik de flitspalen kan downloaden en hoeveel ruimte dit op de schijf beslaat.
 12. Bedankt HNC voor je snelle reactie. Zal morgenvroeg een poging wagen.
 13. Hoi Hnc. Blijven de flitspalen er dan op staan ?? En je adres www.tomtom.com/3131 is onbekend.
 14. Moet ik mijn "oude" kaart dan eerst helemaal leegmaken of moeten er nog bestandjes op blijven staan.