kees

Leden
 • Content count

  89
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kees

 • Rank
  50+ poster

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Heb hier exact het zelfde probleem. Wisselen van browser werkt niet. Ik werk met Vista, IBM security trusteer en geen AVG. en chrome. Op de PC van mijn ega met Windows 10 werkt het wel.
 2. Hallo, Ik heb toch hier toch nog een vraagje over. Ik heb een classic met de benelux plus kaarten. Deze heb ik twee jaar geleden bij de vorige kaartupdate gekocht. Een mapsettings.cfg heeft deze versie niet maar wel een benelux_plus-map.cfg. Deze file gecopieerd naar de "be nl and lu plus major roads of we" directory en hernoemd naar mapsettings.cfg. Als Tom nu aangezet wordt overschrijft hij deze file en blijft er niets van de settings over. Het bestand wordt ook van 17 Kb teruggebracht naar 1 Kb. Heeft iemand hier een oplossing voor. Doe ik iets verkeerd? Bij voorbaat dank. Mvg Kees Kielen
 3. Hoe zit het met de mogelijkheid om de optimale route te kiezen. Dus geen 15 km omrijden voor 2 minuten tijdwinst. Enig idee of dit in de nieuwe firmware is opgenomen?
 4. Een tom tom lijkt me toch niet vallen onder het kopje onnodig. Het is een zeer nuttig voorwerp op de voorruit.
 5. Is het onlangs iemand gelukt om een plusdienst te kopen? De website is zo traag dat ik al een dag bezig ben om een stadskaart te kopen. 5 minuten voor een volgend scherm is heel normaal. Soms wordt er helemaal niet op een link gereageerd. Ik loop contuni tegen een time error aan. Je moet wel heel veel moeite doen voor een stadsplattegrond.
 6. Naast de snelste en kortste route zou ik graag ook een optimale route berekening zien. Nu gebeurd het regematig dat Tom je 20 km laat omrijden voor minder dan een minuut tijdwinst. www.routentenet.nl heeft al een dergelijke optie. Ik kan me voorstellen dat je bijvoorbeeld voor
 7. Hij moet beslist langgekomen zijn anders had hij niet al een hele tijd bij mijn faforieten gestaan. Zelf achter zo'n site komen lijkt me voor mij uitgesloten.
 8. Ik had in duitsland pech met de auto. De telefoonnummers achter de merkgarage was toen wel erg handig. Ik heb namleijk niet alle garages in Duitsland in mijn telefoon staan.
 9. Heeft iemand al eens een kaart van een stad gekocht? De meeste stadskaarten kosten 9,85 euro. Werkt dat tot tevredenheid? Zijn alle POI aanwezig?
 10. Als je via "reisplanner" plant dan kan je zeer veel tussenstops invoeren. Via "opties" en "start navigatie" wordt de route berekend.Het kaartje wat je dan te zien krijgt geeft alle tussenstops aan met een opvolgend nummer.Druk op "toon route" en daarnma op "toon kaart" en je kunt de kaart uitvergroten. Ik heb al tussenstop 10 gezien.
 11. Je hebt ook de mogelijkheid om na "navigeer naar" het pijltje naar rechts aan te raken en daar de optie "NP in stad" te gebruiken.
 12. Wat is dit voor een setje? Zijn dit twee toaal verschillen de kaarten, of zijn de kaaretn voor de GO en de Navigator toch gelijk? pdashop.be
 13. Ik zit vrij veel langs de weg, en lunch dan ook vaak bij benzine pompen, waar ik een broodje koop. Nou zijn de vers gebakken broodjes die speciaal voor je worden klaar gemaakt natuurlijk veel lekkerder dan de voorverpakte exemplaren die er al minimaal een dag liggen. Een van de bekende ketens die de broodjes maken terwijl je wacht is "Deli France" veelal verbonden met een Esso pomp. Heeft iemand enig idee hoe aan een bestand met vestigingen te komen? Bij iedere benzine pomp stoppen is wat omslachtig. Ik heb Deli France gemaild maar die reageren niet. Er zijn hier trouwens ook andere ketens acitef. Wie heeft er een idee?
 14. Ik denk dat de snelheid in de demo niet klopt van de werkelijkheid. Als je de route werkelijk gaat rijden en je aan de maximale snelheid houdt klopt de uitgerekende tijd keurig. Zoals al eerder gemeld de snelheid maarmee je rijdt heeft nauwelijks invloed op de reistijd. Uitzonderingen hierop zijn zeer lange tochten met bijvoorbeeld een caravan en wegen die sterk afwijken van het gebruikelijke (gemiddelde)type (bv 80 km wegen in flevoland)
 15. Tom berekend aan de hand van gemiddelde snelheden op verschillende wegen de totale reistijd. Op een 80 km weg zal bijvoorbeeld gemiddeld 65 gereden worden vanwege bv stoplichten. Je ziet in flevoland dan ook wat grotere verschillel ontstaan. We hebben hier de vogelweg. 25 km lang zonder bochten of stoplichten en heel weinig verkeer. Daar loop je zo 10 minuten op de berekende tijd in. Op snelwegen maakt de snelheid die je rijdt nauwelijks uit. 130+ houdt je geen 15 seconden vol omdat je dan weer voor een linksrijder moet afrememmen die 110 op de linkerbaan hard genoeg vindt. Tom herberekend onderweg continu je eindtijd. Met het drukke verkeer maakt het in Nederland inderdaad nauwelijks uit hoe hard je rijdt.