Sign in to follow this  
Followers 0
kaartlezer45

Tomtom Go 630 blijft rebooten

5 posts in this topic

Hallo,

 

Ik heb hier een tomtom waar ik graag kaarten van de USA op zet.

 

Nu had ik de SD kaart uit de tomtom gehaald, de sd kaart gebackupt.

Navcore 9405 op de sd kaart gezet samen met United_States_2GB_910-4892. De tomtom start op, en de kaart United_States_2GB_910-4892 is geladen. Echter na een seconden of 30 reboot de tomtom spontaan en start hij weer op, en dan reboot hij weer. Weet iemand hoe dit komt?

 

 

xmwX35G.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je zou om te beginnen de laatste navcore er op kunnen zetten via TomTom Home. Dat is voor de 630

de 9510. Eventueel meerdere malen updaten tot je de 9510 hebt.

Als je het probleem dan nog hebt morgen TomTom bellen en die hebben vast een oplossing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je zou om te beginnen de laatste navcore er op kunnen zetten via TomTom Home. Dat is voor de 630

de 9510. Eventueel meerdere malen updaten tot je de 9510 hebt.

Als je het probleem dan nog hebt morgen TomTom bellen en die hebben vast een oplossing.

 

Thnx, ga ik morgen even bellen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als je de kaart via tt-home gedownload hebt, heeft tt-home meestal meteen de laatste navcore op je systeem gezet.

is de kaart via een andere weg verkregen, zal hij inderdaad niet draaien op je tomtom

Share this post


Link to post
Share on other sites

Waarom zou je overigens je NAvcor op SD zetten? Laat dat lekker op je intern geheugen staan. Werkt volgens mij nog sneller ook.

 

Je kaart op een SD kan ik begrijpen. Je navcore niet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0