Sign in to follow this  
Followers 0
BramvT

Staat het forum op slot of zo ?

17 posts in this topic

Al meer dan 2 dagen geen nieuwe bijdrages meer te zien....dat is een beetje vreemd.

 

Dit is meteen even een test om te kijken of je iets kunt bijdragen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Blijkbaar zijn de Toestellen van TT zo goed dat er geen problemen te melden zijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vakantietijd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mijn 6000 heeft mij tijdens de vakantie in Tjechie probleemloos overal heen gebracht.

Als er nieuwe wegen zijn aangelegd is die de weg wel eens kwijt maar komt vanzelf weer terug.

Ik heb er ook nog een navigon bij voor de autogegevens. temp enz , dan is dat wel leuk om de hoogte te zien 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er is dus niks aan de hand met het forum, blijkt nu. wink.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het zal wel aan mij liggen maar ben al jaren op dit forum maar kan nergens vinden hoe ik een nieuw bericht kan plaatsen. Ik kan alleen reageren op ander mans berichten. Misschien een verbeter puntje?? om dit voor sukkels als ik wat duidelijker te maken!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zie toch duidelijk een plaatje rechts boven met "nieuw onderwerp starten"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zie net als Midway geen optie om een nieuw onderwerp te starten. Ik krijg alleen de mogelijkheid om te reageren op een onderwerp. Kennelijk is er ergens een optie om dit aan of uit te zetten alleen kan ik het ook niet vinden. 

Dacht nog even dat het aan de browser lag. Getest in Chrome, Firefox en Edge en in geen van allen komt dat knopje te voorschijn. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zie net als Midway geen optie om een nieuw onderwerp te starten. Ik krijg alleen de mogelijkheid om te reageren op een onderwerp. Kennelijk is er ergens een optie om dit aan of uit te zetten alleen kan ik het ook niet vinden. 

Dacht nog even dat het aan de browser lag. Getest in Chrome, Firefox en Edge en in geen van allen komt dat knopje te voorschijn. 

Ik zal deze klacht even aan Nick (de admin) doorspelen....ik weet ook niet waarom sommigen geen nieuw onderwerp (of bericht) kunnen plaatsen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik wel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu ik weet hoe het moet zie ik het inderdaad verschijnen. 

Je moet dus op een onderwerp in het hoofdscherm van het forum klikken en dan verschijnt de knop wel.

 

Bedankt voor de uitleg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bij mij verschijnt niet nieuw onderwerp starten...... maar reageer op dit onderwerp..........

 

Ik weet niet wat ik verkeerd doe...........ik kom wel op als ik op het blauw gedrukte tekst klik bv bij Nick.........

 

Ik werk met windows  7.

 

 

Ik heb nu toch gevonden hoe het moet..............niet goed begrepen wat de hoofdpagina is...........

Edited by Snetselaar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb wat meer betaald, dus bij mij is die knop er wel gewoon hoorcrazy.gif clapping.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0