Raven_

Geen flitser updates meer?

20 posts in this topic

Goede avond ieder...

Iets raar? Sinds mijn laatste kaart update (eind Mei of begin juni) zie ik geen flitser updates meer op de Go 6200!? Gisteren ff mee bezig geweest en ik zag alvast dat ik terug moest inloggen voor My Drive, wat ik dan direct gedaan heb... na 4 a 5 keer proberen ( gaf altijd de Ooops) lukte me het.

Maar ik kreeg geen flitser update... iemand raad?

 

Alvast bedankt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo Raven 

Dat is inderdaad raar , ik krijg op mijn 5200 nog regelmatig flitser en mapshare updates .

Msschien eens contact opnemen met de helpdesk ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Op 13/07/2019 om 08:27 zei toytom:

Hallo Raven 

Dat is inderdaad raar , ik krijg op mijn 5200 nog regelmatig flitser en mapshare updates .

Msschien eens contact opnemen met de helpdesk ?

Alvast bedankt voor de reactie :) 

Voor de kaart update zag ik die flitser update zeker 2 a 3 keer per week.... nu alleen nog de updates van mapshare :crazy:

Vandaag en gisteren weer eens geprobeerd.... geen flitser update..... straks of morgen bellen naar helpdesk :blush:

Edited by Raven_

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ondertussen de raad gekregen om eerst een reset te doen, terug instellen van wifi en pssw Mydrive en afwachten..... :crazy:

Dus straks ff doen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Raven

Is het nu al gelukt ? Misschien een tip ? Na een update schakel ik het toestel telkens volledig uit zodat het daarna een reset doet , heb nog nooit problemen gehad

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 uur geleden zei toytom:

@Raven

Is het nu al gelukt ? Misschien een tip ? Na een update schakel ik het toestel telkens volledig uit zodat het daarna een reset doet , heb nog nooit problemen gehad

Bedankt Toytom,

Ik ga dit straks ff doen, gisteren teveel aan't hoofd en ik hou er liever mijn zinnen bij.

Het probleem is begonnen met tijdens die update een wifi en stroom panne te krijgen van een 5 tal seconden en dus genoeg om alles dan te onderbreken ... dat was toen in Spanje,  juist de avond voor het vertrek terug naar huis.

De TT starte toen terug op met de vermelding dat er geen kaart meer aanwezig was... veel gevloek lol, dus ff vlug een kaart kiezen en dat was "West Europa" S'morgens vroeg stond deze erop en verder leken er zich geen problemen te voordoen met de TT tijdens de terug reis behalve in Parijs!

Eens terug hier in België gebruikte ik de TT de eerste weken niet, maar de GSM en de nu laatste 2 a 3 weken begon ik terug meer de TT te gebruiken en ik ondervond dat ik weinig of geen updates kreeg van flitsers...

Vorige week was ik dan zeker!

Verder doe ik dat ook na een update de TT volledig uitzetten, ik gebruik nooit de slaapstand tenzij in de wagen bij verbreking contact... Ook leg ik hem +- iedere week eens een nachtje aan de externe USB voeding voor de extra drives die ik gebruik voor de computer... Dus die problemen lijken me raar....?

Ik hoop dat het vlug in orde komt want binnen een kleine 4 weken vetrek ik weer met de auto...:unsure:

Ik ga ff nu proberen en laat nog wel iets weten.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minuten geleden zei Raven_:

 

Ik ga ff nu proberen en laat nog wel iets weten.

 

 Ok, reset gedaan zoals word vermeld op de TT answers & questions:

Tap Menu
Tap Settings
Tap System
Tap Reset Device

Done

Krijgen we taal instellen: ok, Land instellen: ok, Wifi instellen: ok, Mydrive pssw: ok.

Krijg ik direct een update van de map share... maar geen update flitsers:crazy:

Misschien was er geen update flitsers? Of komt deze automatisch binnen na de reset?

Ook heb ik de Benelux kaar erbij opgezet... kwestie om te testen of er een probleem kan zijn met de Europa kaart....:rolleyes:

@toytom, Kan U me helpen met te waarschuwen wanneer er zeker een flitser update is/was? Is maar om zeker te zijn en niet voor aap te staan bij TT helpdesk lol 

 

Alvast bedankt,

George

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Raven

De laatste flitserupdate die ik kreeg was18/07 samen met een mapshareupdate

Groetjes André

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 uur geleden zei toytom:

@ Raven

De laatste flitserupdate die ik kreeg was18/07 samen met een mapshareupdate

Groetjes André

Ik kreeg gisteren (vrijdag 19 Juli) nog een flitserupdate op mijn GO 5200 en eergisteren een mapshare update van 5mb of zo...dus ik heb met mijn 5200 tot nu toe nog geen probleem gehad, behalve dan de eerder door mij genoemde storing van Live (kruisje in de Live balk, dus geen verbinding) tijdens het rijden...vooral over de A2 Utrecht en omgeving...kom ik echter in het noorden (Friesland en Afsluitdijk), blijft alles het gewoon doen, ook Zeeland en Belgie geen probleem met Live.

Zou best weleens een zendmast van Vodafone rond Utrecht kunnen zijn waar het contact af en toe van weg valt (?)

En op dat stuk A2 kan het best wel spoken qua files (Leidse rijn tunnel bijvoorbeeld)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Op 19/07/2019 om 20:56 zei toytom:

@ Raven

De laatste flitserupdate die ik kreeg was18/07 samen met een mapshareupdate

Groetjes André

 Bedankt Toytom en BramvT,

Normaal zou ik deze dan ook gezien moeten hebben de 19/07.... neen dus... helaas alleen de map share :blush:

@ BramvT,

Live, dat lijkt allemaal goed te werken, denk dat ik met live nog nooit een probleem heb gehad... tenzij misschien in Parijs toen eerder dit jaar?

Volgende week dan terug naar de helpdesk, eerst horen wat ze allemaal zeggen daar ik de TT binnen een kleine 4 weken zeker nodig ga hebben...

Misschien eerst nog wat testen?

Groeten,

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 uur geleden zei Raven_:

 Bedankt Toytom en BramvT,

Normaal zou ik deze dan ook gezien moeten hebben de 19/07.... neen dus... helaas alleen de map share :blush:

@ BramvT,

Live, dat lijkt allemaal goed te werken, denk dat ik met live nog nooit een probleem heb gehad... tenzij misschien in Parijs toen eerder dit jaar?

Volgende week dan terug naar de helpdesk, eerst horen wat ze allemaal zeggen daar ik de TT binnen een kleine 4 weken zeker nodig ga hebben...

Misschien eerst nog wat testen?

Groeten,

Ik weet niet of er nog ergens in de instellingen van je 6200 (menu intern volgens mij gelijk aan de 5200 van mij) iets staat over flitser-update's...zal ook zo even kijken of ik wat kan vinden in mijn menu.

Zou best kunnen zijn dat er na je laatste kaartupdate (zat er toen niet meteen een nieuwe Navcore bij ?) er iets is uitgevinkt per ongeluk...verder zou ik het niet weten, ik kende de oudere generatie Go's zo'n beetje uit mijn hoofd (1050, 950, 750 en zelfs de 650), maar met de nieuwe besturings instellingen, ben ik er niet meer zo'n held in.:crazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minuten geleden zei BramvT:

Ik weet niet of er nog ergens in de instellingen van je 6200 (menu intern volgens mij gelijk aan de 5200 van mij) iets staat over flitser-update's...zal ook zo even kijken of ik wat kan vinden in mijn menu.

Zou best kunnen zijn dat er na je laatste kaartupdate (zat er toen niet meteen een nieuwe Navcore bij ?) er iets is uitgevinkt per ongeluk...verder zou ik het niet weten, ik kende de oudere generatie Go's zo'n beetje uit mijn hoofd (1050, 950, 750 en zelfs de 650), maar met de nieuwe besturings instellingen, ben ik er niet meer zo'n held in.:crazy:

Wellicht dit : ga naar Menu...scroll dan helemaal naar rechts, voorbij instellingen en daar staat een vraagteken, klik die aan, kom je in HELP menu en daar staat INFO, klik daarop en dan zie je verkeersinfo : Geactiveerd en daaronder Flitserupdates : Geactiveerd (!)...en daaronder dan de rest van de info zoals : applicatieversie, bij mij is dat 19.101.0014.411 (0) (19-04-2019).

Wellicht overbodig voor je....maar je weet het maar nooit :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt BramVt voor al uw hulp :good:

Er is iets raars? Sinds een tijdje zie ik ook dat er onderaan op de balk van de TT regelmatige een lichtblauw veld verschijnt met de vraag om aan te melden bij MyDrive... verdwijnt na enkele seconden!

Ook lijk ik problemen te hebben met "Oeps, er zijn problemen met de toegang tot TT etc...." Zie mijn eerste postje al, mijn eerste reset gaf me blijkbaar al een veel langere tijd die "Oeps" was een paar uur proberen! 

Ook had ik na die eerste reset geen toegang meer tot mijn kaarten die ik erbij kan zetten (wou wat testen) ik kreeg altijd een text die vermelde dat als er geen kaarten zichtbaar zijn... dat ik ze kan kopen via TT???? connectie probleem? hoewel de Wifi uitstekend is word vermeld op het toestel.

Vandaag nog eens geprobeerd, lukte me weer niet! Ik dacht ach, doe eens een reset met de aan/uit en 30 seconden, werkte niet!

Dus dan maar eens die andere reset en terug alles ingeven.... dat was 3 uur geleden kort na mijn postje.... tot hiertoe geraak ik niet verder dan het scherm met Oeps voor toegang tot de TT services.

Dus een connectie probleem alhier of bij TT??? 

1 uur geleden zei BramvT:

Wellicht dit : ga naar Menu...scroll dan helemaal naar rechts, voorbij instellingen en daar staat een vraagteken, klik die aan, kom je in HELP menu en daar staat INFO, klik daarop en dan zie je verkeersinfo : Geactiveerd en daaronder Flitserupdates : Geactiveerd (!)...en daaronder dan de rest van de info zoals : applicatieversie, bij mij is dat 19.101.0014.411 (0) (19-04-2019).

Wellicht overbodig voor je....maar je weet het maar nooit :wink:

 Dat was/lijkt allemaal OK, gisteren nog allemaal gecheckt en alles is geactiveerd... het enige wat me opviel was iets met GPRS dat op dat moment uitstond of niet actief was? Denk dat dit voor mijn iPhone is en deze was nog niet gekoppeld....

Groeten,

George

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tevens eens geprobeerd bij TT MyDrive Route planner, aanmelden lukt vlot en vlug, opvragen mijn profiel geeft error?????

Ook mijn producten worden niet weergegeven.... geeft ook error :angry:

Hmmm, is me ook de vorige keer ook opgevallen.... week of 2 terug...

Edited by Raven_

Share this post


Link to post
Share on other sites

ivm laatste post... er zouden problemen zijn bij TT sinds zaterdag avond?.... word aangewerkt?.... :crazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Misschien interessant voor anderen?

Citaat

Hi @George from Antw @gazibarev

I have asked the team to make some changes in the back end.

Could you soft reset the device and check for updates?

Regards
Vikram

 en 

Citaat

@VikramK=)
This morning, I started up and wanted to check the possible updates and immediately got an update without being able to see what or which update ... I then did the soft reset, only to see that the TT is up to date ... no speed cameras.
Kind regards,
George

 

Citaat
Hi George

Those were the pushed updates for the speed cameras.

I guess your device was connected to a WiFi internet.

I can confirm you have the latest updates which were released on 18th July 2019.

The next release should be today(Speed Camera alerts released Tuesday and Thursday)

Regards
Vikram 

 

 En nu afwachten.... :yahoo:

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Raven

Vandaag 23/07/2019 weer een flitserupdate gekregen . Hopelijk werkt het bij u ook weer zoals het moet ?

Groetjes André

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 uur geleden zei toytom:

@ Raven

Vandaag 23/07/2019 weer een flitserupdate gekregen . Hopelijk werkt het bij u ook weer zoals het moet ?

Groetjes André

 

André, yep alles werkte nu naar behoren! kreeg onmiddellijk een flitser update :yahoo:

VikramK heeft zijn woord gehouden en ik ben hem en U dankbaar... die niet zichtbare update na soft reset blijkt te werken, hopelijk blijft dit werken :wink:

Alvast bedankt en vriendelijke groet,

George

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Op 12-7-2019 om 18:06 zei Raven_:

Goede avond ieder...

Iets raar? Sinds mijn laatste kaart update (eind Mei of begin juni) zie ik geen flitser updates meer op de Go 6200!? Gisteren ff mee bezig geweest en ik zag alvast dat ik terug moest inloggen voor My Drive, wat ik dan direct gedaan heb... na 4 a 5 keer proberen ( gaf altijd de Ooops) lukte me het.

Maar ik kreeg geen flitser update... iemand raad?

 

Alvast bedankt.

Dat is raar ik krijg o p me 6250 wel updates elke week bijna

Share this post


Link to post
Share on other sites
Op 08/12/2019 om 17:07 zei tirac:

Dat is raar ik krijg o p me 6250 wel updates elke week bijna

 

Allang opgelost, was een foutje of missing van TT... zie het gehele topic :wink:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now