BramvT

Go Premium 5'' (blauwe routelijn opeens weg)

4 posts in this topic

Gisteren, vrijdag de 29e, op weg van de Botlek naar huis (Haarlem) verdween opeens mijn blauwe routelijn op het scherm....de pijl stond er wel en ook de verdere route informatie....en aangezien ik druk aan het navigeren was om de file te omzeilen onder R'dam bij Pernis dus....kon ik even geen hard reset doen, dat deed ik pas toen ik op de A4 Beneluxtunnel reed....en na die reset was de blauwe routelijn er opeens weer.

Iemand die dit ook al eens heeft meegemaakt op deze nieuwe serie Go's (Premium) ?

Ik heb afgelopen week de nieuwste kaart gedownload en wat eerder ook de nieuwste navcore...dus hij is up to date, zou het aan de nieuw kaart kunnen liggen....heb dit nog nooit meegemaakt bij zijn voorgangers?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja ....regelmatig.....maar net wat je schrijft ff resetten en hij doet het weer.....maak er verder geen punt van.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ook bij de trucker 6000 heb ik dit (weliswaar) enkele keren meegemaakt, maar kwam de route lijn vanzelf weer terug, maar erg vervelend als je de route op dat moment juist hard nodig hebt.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ook bij een Go 5100 regelmatig het geval geweest en bv midden in Amsterdam is dat zeer vervelend.. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now